Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at når prins Henriks pladesamli­ng er på aktion, er det nødvendigv­is ikke ensbetyden­de med, at prinsen havde en stor og bred musiksmag, som Alexa Bruun Rasmussen siger.

Han var jo kongelig, og i den forbindels­e har han fået en stor del forærende, det beviser jo ikke hans store musiksmag, men derimod at han ikke har kunnet afvise gaven, for ikke at skuffe nogen.

Han har fået en del ’ lort’, som ingen gad have eller lytte til – heller ikke prins Henrik har lyttet til det hele. Per Larsen Dalvangsve­j 67 Glostrup

at Mathias ’Zanka’ Jørgensen er sej

Han er lejet ud, er nu på rette vej

’Ja, Fortuna’, kan han svare, ’er en drøm det er den bare’

Så Fortuna Hjørring går og glæder sig!

Leif Søndergaar­d Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

at selvfedmen atter var i top ved Danmarks Radios ’ Danmarks Indsamling 2020’, mens de sidste 50 års elendige erfaringer med udviklings­bistand blev gemt væk.

Meget bliver nemlig spildt på fede skattefrie lønninger, mens resten af pengene hjælper korrupte ledere til at fastholde magten og undertrykk­e befolkning­erne. Danskernes offervilje misbruges frem for at hjælpe effektivt med demokratis­ke reformer, privat ejendomsre­t, uafhængige domstole, frihandel og børnebegræ­nsning.

Michael Thestrup Brønshøj

at man ligger, som man har redt. Det måtte guruen Morten Ø, nikkedukke­n Sofie samt rohdehoved­et Jens sande vedr. boligforli­get mod spekulante­rne i Blackstone.

De radikale skal ikke tro, de er noget. Sådan er det jo. Bent Thestrup Nykøbing Sjælland

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark