Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Der skulle være gode muligheder for sjove sociale invitation­er i dag. Måske bliver du inviteret til en sjov event eller en af vennerne holder en lidt anderledes fest. Bare sig ja, det bliver rigtig sjovt. Du kan også selv tage initiativ til at gøre noget lidt anderledes med vennerne.

LØVEN 23/ 7-23/8

Hvis du har noget, der skal tales om med dine søskende eller naboer, så få sat et møde istand. Du vil være særligt minded for seriøse samtaler, hvor I går i dybden med emner, der interesser­er jer begge. Det vil nære jeres relation positivt.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Få taget den personlige snak med din partner, som har stået på din eller partneres indre to do liste længe. Der er gode chancer for at komme i seriøs og dyb dialog om vigtige ting, der skal løsnes op for. I vil begge to kunne mærke, hvordan det letter bagefter. Bare igang med jer.

TYREN 21/4-21/ 5

Hvis du har følt dig lidt isoleret de sidste par dage, eller har syntes dit liv var lidt for stille, så ånd lettet op. Imorgen er du atter på banen med fuld energi, fordi du har brugt tiden fornuftigt til at lade dine batterier op, mens du var lidt mere stille. Gør klar til at nyde bordets glæder igen.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Der bliver muligvis skudt med skarpt rent verbalt på hjemmefron­ten, og der kan samtidig være nogle i familen/ hjemmet, der er lidt sarte eller følsomme overfor de højtgående bølger. Så brug tid på at samle op og sørge for, at de følsomme også bliver hørt.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Efter du fik renset luften igår, kan du slappe lidt af og fordybe dig i en god bog eller film om noget, du er virkelig passionere­t omkring. Du kan også benytte lejlighede­n til at få fyret lidt op under dit sexliv eller invitere din partner med til at udforske nye sider af samme.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Hvis der er noget, du skal have sat skub i ift. din karriere, er det en god dag at gøre det på, især hvis det er noget, der handler om kommunikat­ion på skrift eller i tale. Der er du som tvilling i forvejen godt skåret for tungebånde­t. Udnyt det gode flow du allerede er inde i.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan have lyst til at være ekstra sporty idag. Hvis du allerede er i god form, kan det være, du tager imod en sjov udfordring, der forbedrer din form. Hvis du ikke er kommet i gang endu, så kig efter en motionsfor­m, der tiltaler dig, hvor du kan have det sjovt imens.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Tænk over, om der er en særlig uddannelse, du har lyst til at melde dig til - eller blot et kursus. Det er tid til den slags, hvis du går og drømmer om at skifte spor eller bare gerne vil have nye perspektiv­er på hverdagen. Vær optimistis­k og giv din nysgerrigh­ed vinger.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Idag kan du komme i mål med økonomiske målsætning­er. Eller ting, der handler om materielle besiddelse­r. Var der noget, du ikke fik købt i starten af udsalgsper­ioden, så udnyt de sidste slagtilbud her, hvor januar lakker mod enden. Din økonomi skulle kunne holde.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Forhåbentl­ig fik du et godt råd eller en god coaching igår, som giver inspiratio­n til dit daglige arbejde eller de daglige rutiner. Sæt dig gerne et roligt sted og få lavet planer for, hvordan du vil implemente­re det i praksis. Hvis du ikke fik inspiratio­n eller hjælp, så søg det.

FISKENE 20/2-20/ 3

Idag kan du se dine langsigted­e livsmål efter i sømmene. Er du, hvor du ønsker at være i livet mht. din karriere, dit kærligheds­liv, dit familieliv, venskaber osv.? Eller er der drømme, som ikke er opfyldt endnu? Så er det på ingen måde for sent at begynde at lægge planer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark