Ekstra Bladet

KÆMPE HYLDEST

CHRISTIAN ERIKSEN er kåret til det bedste vinterindk­øb i Serie A over de sidste 10 år

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@ eb.dk

Christian Eriksen fik ikke de store roser med på vejen efter Serie A-debuten søndag mod Udinese, hvor målene først kom, da han forlod banen.

Men forventnin­gerne til danskeren er også gigantiske i Italien.

På det store fodboldmed­ie Tuttomerca­toweb har de lavet en afstemning, og her kårer 7370 stemmer ham til årtiets bedste vinterkøb i Serie A.

Eriksen vinder afstemning­en foran den nuværende Liverpool- stjerne Mohammed Salah, der i januar 2015 skiftede til Fiorentina.

37,22 procent af stemmerne går til Eriksen, mens Salah må nøjes med 34,97 procent.

Derby på søndag

Herefter er der et stort spring ned til Radja Nainggolan, der i 2014 skiftede til Roma. Han får 13,31 procent af stemmerne.

Foreløbig er Eriksen blevet skiftet ind i Coppa Italia-sejren mod Fiorentina, mens han altså blev skiftet ud søndag ude mod Udinese i ligaen.

Efterfølge­nde beskyttede træner Antonio Conte sin nye spiller.

Christian Eriksens næste kamp for Inter er søndag mod AC Milan

– For en knægt, som ankom for fem dage siden og som kom hurtigere i aktion end planlagt, fordi vi manglede midtbanesp­illere, synes jeg, at han efterlod et positivt indtryk.

– Han har selvfølgel­ig brug for at få vores type af fodbold ind under huden og finde den rigtige form til en Serie A- kamp, men jeg er meget tilfreds med hans ligadebut, forklarede Antionio Conte efter kampen.

Eriksens næste kamp for Inter er søndag, hvor byrivalern­e fra AC Milan er udehold på San Siro.

 ?? FOTO: CLAUDIO VILLA/GETTY IMAGES ?? Christian Eriksen vinder afstemning­en foran den nuværende Liverpool- stjerne Mohammed Salah.
FOTO: CLAUDIO VILLA/GETTY IMAGES Christian Eriksen vinder afstemning­en foran den nuværende Liverpool- stjerne Mohammed Salah.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark