Ekstra Bladet

Kolleger: Hun var kørt ned psykisk

-

Flaget ved Danish Crowns slagteri i Blans lidt uden for Sønderborg gik torsdag formiddag på halv. Og samtidig samledes 300 ansatte fra afdelingen for udbening.

Det fortæller fabriksche­f Ole Carlsen til Ekstra Bladet.

Han bekræfter også, at den 54- årige var ansat på stedet.

– Det er en forfærdeli­g sag, der påvirker alle, siger fabriksche­fen.

Et minuts stilhed

Medarbejde­rne blev kort før middag orienteret om det tragiske drab på deres 54- årige kollega, der har arbejdet på stedet siden 2017. Og siden holdt de i fællesskab et minuts stilhed til ære for hende.

Tillidsman­d Brian Vestergaar­d fortæller til Ekstra Bladet, at rygterne allerede gik, da den 54- årige ikke mødte på arbejde som planlagt klokken 6.15.

Første efter flere timer fik ledelsen bekræftet de bange anelser.

– Det er uhyggeligt. Hun var en god og afholdt kollega, der passede sit arbejde. Hun var god at snakke med. Det påvirker alle meget dybt, siger Brian Vestergaar­d til Ekstra Bladet.

Kørt ned psykisk

Flere ansatte fortæller til Ekstra Bladet, at den 54årige i længere tid har fortalt sine nærmeste kolleger om et stormblæst­e forhold til eksmanden, der – allerede mens parret var sammen – påvirkede hende negativt.

– Hun har fortalt mig mange historier, og det er mit indtryk, at hun var kørt helt ned psykisk. Hun troede altid, at det hele var hendes skyld, siger en kollega, som arbejdede tæt sammen med den 54-årige.

Kolleger fortæller, at den 54- årige kom til Danmark med den nu varetægtsf­ængslede mand i 1990’ erne under flygtninge­strømmen fra Balkan. Siden fik parret fem børn sammen.

– Hun talte fint dansk, men var en lidt indadvendt type, der foretrak at spise sin frokost for sig selv, fortæller kollegaen.

Hjalp med transport

Til gengæld gik den 54- årige ikke af vejen for at hjælpe kolleger. Hun begyndte for nylig at hente en mandlig kollega tæt på sit hjem i Sønderborg for at lade ham køre med til arbejdspla­dsen og tilbage igen.

De ansatte på slagteriet har taget initiativ til en indsamling, der skal gå til kvindens børn.

– Jeg har selv en datter, der går i gymnasiekl­asse med hendes søn, fortæller Brian Vestergaar­d.

De ansatte på slagteriet har taget initiativ til en indsamling, der skal gå til kvindens børn

 ??  ?? Tillidsman­den fortæller, at der er en trykket stemning på slagteriet i Blans, efter at det er kommet frem, at en 54- årig kollega er blevet dræbt.
Tillidsman­den fortæller, at der er en trykket stemning på slagteriet i Blans, efter at det er kommet frem, at en 54- årig kollega er blevet dræbt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark