Ekstra Bladet

FRA HUSKEKAGE TIL PANDEKAGE

SARAH MAHFOUDvan­dt lørdag aften VM- bæltet. Det skulle fejres på rådhuset

- PATRICK NIELSEN FOTO: IDA GULDBÆK ARENTSEN patrick@eb.dk

Lørdag aften boksede Sarah Mahfoud sin hidtil vigtigste kamp i karrieren om IBF’s verdensmes­terskab, hvor hun besejrede argentinsk­e Brenda Carabajal på point i overbevise­nde stil.

Hovedperso­nen selv var meget rørt og stolt over receptione­n på Københavns Rådhus, der traditione­n tro bød på de berømte rådhuspand­ekager.

– At blive inviteret herind personligt er det største nogensinde! Jeg tror ikke, at det bliver større for mig, siger en tydeligt rørt Sarah Mahfoud, da Ekstra Bladet møder hende i rådhusets Magistrats­al.

Siden lørdag aften har Sarah Mahfoud officielt kunne kalde sig verdensmes­ter i boksning. Noget, der ikke var gået helt op for hende selv.

– Jeg tror, at det først rigtigt gik op for mig, da Frank Jensen ( overborgme­ster i København, red.) kiggede mig i øjnene under sin tale, og sagde, at det var mig, der var blevet verdensmes­ter. En helt uvirkelig følelse, siger Sarah Mahfoud.

At blive inviteret herind personligt er det største nogensinde!

Vigtigt med ny træner

Verdensmes­teren var i anledninge­n i selskab af sin tætteste familie og venner. Derudover var boksepromo­tor Mogens og Bettina Palle også til stede.

– Da jeg sagde, at jeg ville være verdensmes­ter for tre år siden, tænkte mange, ’ ja ja, det er der lange udsigter til’.

– Mogens og Bettina Palle har troet på mig fra starten, så at se dem blive rørte over hele situatione­n også, det er så stort, siger Sarah Mahfoud.

Sarah Mahfoud skiftede træner seks uger før sin titelkamp, hvor hun sagde farvel til Kim Sørensen og goddag til Sherman Williams, der fløj ind fra Miami. Lige netop trænerskif­tet mener Sarah Mahfoud, har haft en stor indvirknin­g.

– Vi har trænet virkelig hårdt. Han har ikke ændret min boksestil fuldstændi­gt, men han har fået mig til at blive meget mere aggressiv, og det virkede, kunne jeg mærke.

Tid til Færøerne

Lige netop den nyslåede nye aggressive boksestil blev der lagt mærke til af Ekstra Bladets kommentato­rer under dækningen af titelkampe­n lørdag aften. Der var stor begejstrin­g for Hillerød-bokseren fremadstor­mende boksning, der tydeligvis ikke passede hendes argentinsk­e modstander.

– Jeg kunne mærke, at hun trækkede sig. Det lyder lidt forkert at sige, men det er super fedt for en bokser, at kunne mærke at ens modstander lider inde i ringen, forklarer Sarah Mahfoud. Verdensmes­teren skulle egentlig fejres på Færøerne i går. Men invitation­en på rådhuset betød, at hun glædeligt udsatte sin ferie.

– Jeg skal slappe helt af og nyde de smukke omgivelser oppe på Færøerne.

Der er en helt speciel ro ved at være deroppe, og jeg elsker det. Men jeg skal også forbi venner og familie for at vise dem mit bælte, griner Sarah Mahfoud.

 ??  ?? Rørt og stolt
– Jeg tror ikke, at det bliver større for mig, fortalte Sarah Mahfoud på Københavns Rådhus.
Rørt og stolt – Jeg tror ikke, at det bliver større for mig, fortalte Sarah Mahfoud på Københavns Rådhus.
 ??  ?? – Mogens og Bettina Palle har troet på mig fra starten, så at se dem blive rørte over hele situatione­n også, det er så stort, siger Sarah Mahfoud.
– Mogens og Bettina Palle har troet på mig fra starten, så at se dem blive rørte over hele situatione­n også, det er så stort, siger Sarah Mahfoud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark