Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Hvis du ikke fik kigget på dine ambitioner og målsætning­er igår, kan det være du bliver inspireret eller provokeret til det idag. Regnskabet­s time er kommet. Der er ting, der har hobet sig op indeni. og nu mærker du impulsen til at få gjort noget ved det. Lyt/mærk endelig indad.

LØVEN 23/ 7-23/8

Dine værdier kan blive sat på en prøve idag. Du vil enten opleve at alt er fryd og gammen og kører i flow eller at du bliver udsat for ubehagelig­e personer, der kritiserer dig og dine eller blander sig i dit liv. Det skal du ikke finde dig i. Kæmp for din sag og brug din løvekraft.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Idag kan både være en harmonisk dag rent arbejdsmæs­sigt og en dag, hvor du er nødt til at tage nogle konfrontat­ioner med en kollega eller autoritets­person. Du skal ikke lade dig tryne men samtidig være forsigtig med at optræde oprørsk. Klap hesten og tænk dig om, før du taler.

TYREN 21/4-21/ 5

Idag deltager du sandsynlig­vis i et arrangemen­t, der enten provokerer dig lidt eller giver dig ny inspiratio­n til dit sociale liv. Det kan også være, du møder mennesker, som spørger om du vil være med til at kæmpe for en sag, der ligger dig på sinde og har været på standby.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan få brug for din sans for detaljer og akkuratess­e idag ift. at hjælpe andre og være med til at opretholde harmoni og balance i dine relationer. Brug gerne dit skarpe intellekt til at hjælpe dem, der ikke er så modige til at få sagt deres mening og gå i rette med uretfærdig­hed.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Idag kan der komme følelsesmæ­ssige mønstre på bordet, som du og din partner eller nærmeste er nødt til at gøre op med. Hvis du er tilfreds med det, du har, kan det handle om, at du skal forsvare og kæmpe for nogen i din familie eller nærmest omgangskre­ds. Gør det!

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Det er stadig tid til at tage det lidt mere med ro og vende dig indad. Hvis du er god til at skrive eller holder af at læse, kan du få skrevet dine tanker ned eller fordybe dig i en bog, som inspirerer dig til at lave tiltrængte ændringer i dit liv. Du har gået og tumlet med det længe.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Hvis I ikke fik holdt familieråd igår, kan det være der går hul på følelsesmæ­ssige emner idag. Der kan være gamle mønstre og vaner, der skal brydes, og det bliver I nødt til at gøre i fællesskab. Det kan opstå som et lyn fra en klar himmel, men du får hjælp til at klare det.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Nu du er i gang med nedrivning­en, kan der være følelsesmæ­ssige ting, som har bygget sig op over tid, og nu får du chancen for at deale med dem. Du bliver måske udfordret, udsat for et ultimatum eller anden form for pres, og her skal du se indad og kridte banen op.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du er stadig i rigtig god kontakt med dig selv, så brug din intuition til at holde en harmonisk kurs rent følelsesmæ­ssigt. Hvisd du bliver udsat for pludselige konfrontat­ioner, der handler om dit hjem eller kvinder i dit liv. Lad dig ikke dominere eller slå ud. Stå op for dig selv.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Idag må du gerne tage en pause fra rutinerne og gøre noget sjovt og hyggeligt. Enten sammen med dine børn eller en god ven, som også har et barnligt sind og er god til at lege. Der er gode muligheder for harmonisk samvær og desuden for at få hjælp og støtte.

FISKENE 20/2-20/ 3

Drømmer du om at rive teltpælene op og flytte til et andet land, opleve en anden kultur eller bare bare tage på jordomrejs­e, kan det være du bliver inspireret til at træde på kickstarte­ren idag. Det er alvor, du kan ikke udskyde det længere. Kig på muligheder­ne og gør dig så klar du kan.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark