Ekstra Bladet

NU GÅR DET IKKE MERE

- Lars Michael Tjellesen Østermarie Bornholm

Det bliver spændende at høre, hvad der åbnes op for 10. maj.

Masser af tal, statistikk­er og prognoser hver eneste dag. Det forvirrer og frustrerer os alle. Det går ikke, og ventetiden er ulidelig. Otte uger og stadig lukket ned, så det vil noget.

Nogle gætter på, hvad der skal åbnes, og andre venter det værste. For nu er det på høje tid at få gang i hjulene. Samfundet kan ikke leve mere med uvisheden. Der er i høj grad tale om zigzagkurs, og jo mere tid, der går, jo mere utålmodige bliver vi alle.

Troværdigh­eden til kursen holder ikke mere. Ude i virkelighe­den hører man nu tit og ofte mistillid til håndtering­en. Flere og flere tager de mange regler, love og anvisninge­r mere ligegyldig­t. Det går ikke, men er en naturlig reaktion, når der intet sker.

Og ikke så få mener ligefrem, at der fifles med de mange tal og facts. Så man kan forsvare, hvorfor noget ikke kan åbnes på nuværende tidspunkt. Langsomt bliver folk mere og mere frustrered­e og utrygge. De kan ikke vente mere, de vil ikke vente mere, og de skal ikke vente mere!

Nok er nok, vi må have gang i erhvervsli­vet og få vor frihed tilbage. Det ender med et brag, hvis regeringen, myndighede­rne og Mette ikke kommer med noget fornuftigt, der får sat damp på kedlerne igen.

Små skidt er langtfra nok, og skuffes befolkning­en endnu en gang, vil alt kunne ske.

Se, hvordan Sverige har løst det. De forstår at balancere.

Der er næsten normal adfærd med færre nedlukning­er. Og friheden bevaret til alles glæde.

Langsomt bliver folk mere og mere frustrered­e og utrygge

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Som mange andre indkøbscen­tre er Lyngby Storcenter nord for København lukket ned.
FOTO: MOGENS FLINDT Som mange andre indkøbscen­tre er Lyngby Storcenter nord for København lukket ned.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark