Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hvis DR pønser på at nedlægge nogle programmer, som de fleste seere ser, kan trailerne, der sendes ved hvert programski­ft, fjernes, uden det giver anledning til protester.

Kim Hansen

Herlev

at først var det en katastrofe, at folk ikke kunne komme til frisør. Nu er det en katastrofe, at EM- hjemmekamp­e er i fare pga. af Touren. Hvad mon bliver den næste, store katastrofe? Lad os håbe, at det danske samfund ikke går helt i opløsning.

Henning Larsen Nørre Sundby

at det er simpelthen en frækhed uden lige, at revisorern­e tager ågerpris for at tjekke de helt små, ikke revisorpli­gtige, virksomhed­er. Disse virksomhed­er skal betale et sted imellem 15.000 og 20.000 kr. for at kunne bevise, at deres regnskab stemmer for at få statsstøtt­e under coronakris­en. Jeg vil håbe, at revisorern­e får en bøde, som svarer til det opkrævede beløb.

Per Larsen Dalvangsve­j 67 Glostrup

at ekspert er en tåbelig betegnelse. En ekspert mener, at der er en minimum smittefare ved en fodboldkam­p, mens en ekspert fra seruminsti­tuttet mener, der er høj risiko. Hvem er eksperten? Konklusion: Eksperter findes ikke. Ingen ved alt om bestemte emner.

Asger Ravn

Buen 18

Kolding

at de fleste kalder H1N1 for den spanske syge uden stigmatise­rende bagtanker. Alligevel insisterer WHO på, at den aktuelle pandemi skal kaldes for covid-19. Det nye navn ’ forhindrer’ brugen af andre navne, og vi ’ undgår’ navne, som kan være ’stigmatise­rende’, udtalte WHO’s generaldir­ektør, Tedros Adhanom Ghebreyesu­s, 11. februar. Straks efter holdt danske medier op med at bruge udtryk som ’den kinesiske virus’ og ’ Wuhan- sygen’.

Michael Thestrup cand. merc. Brønshøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark