Ekstra Bladet

Kriminalfo­rsorgen leger Gud

- TIDSVILDE

Lad mig fra starten slå fast, at har man lavet noget ulovligt og er dømt til at afsone sin straf i et fængsel, så skal man selvfølgel­ig afsone hver en time, man får i straf. Ubetinget.

Men som far til en indsat, som nu er kommet så langt i sin afsoning, at der siden december har været jævnlig udgange og syv timers besøg, så synes jeg, Kriminalfo­rsorgen leger Gud og straffer de indsatte ekstra og helt urimeligt hårdt, men hvem kæmper deres sag! Ingen, for det er der ingen stemmer i

Dette har naturligvi­s sammen med resten af Danmarks kamp mod covid- 19 ikke været muligt siden midten af marts.

Men nu er Danmark så småt ved at åbne og yderligere åbnes, når det meldes ud her i maj. Fængselsbe­tjentene kan frit gå til frisør, massage, ud og handle og meget andet. Men de indsatte må stadig ikke benytte fællesrum ( kondirum og andet), selvom der ingen har været inde eller ude i otte uger!!! Tåbeligt.

Nu forlyder det, at dem, som har børn, fra 18. maj må have besøg hver 14. dag. De indsatte har været nok igennem. Det er os, som er familier og kærester, som hver dag må indgyde håb og drømme, for at de ikke giver op.

Man tillader familiebes­øg til de ældre ( Bjarne Hastrup har været særdeles dygtig), men dem, som sidder indsat, må stadig vente på at få besøg eller komme på lovmæssig udgang og redde og pleje forhold, som i denne tid er ekstra følsomme. Vi kan simpelthen ikke være det bekendt. Fra en meget bekymret far.

Lars Aaby Svendsen Bernstorff­lund Allé 70 Charlotten­lund

 ?? FOTO: STINE ?? De indsatte – blandt andet her i Horserød – må stadig ikke benytte fællesrum, skriver Lars Aaby Svendsen.
FOTO: STINE De indsatte – blandt andet her i Horserød – må stadig ikke benytte fællesrum, skriver Lars Aaby Svendsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark