Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har masser af fysisk overskud og energi, og en del af den bruger du på at dyrke motion og holde dig i form - enten ved at løbe, cykle og gå eller ved at dyrke hjemmefitn­ess. Du har også overskud til at charme det modsatte køn og måske få en hyggelig aftale i stand i aften.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du længes efter noget videreudda­nnelse eller vil gerne på et kursus, du har haft kig på længe og blot ikke haft tid til at fordybe dig i. Det kan være alt lige fra coaching og personlig udvikling til noget med sprog, filosofi og religion eller fremmede kulturer. Nye horisonter...

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er social, hjælpsom og udadvendt i dag og varmer godt op til weekenden ved at pleje dine relationer. Du har nemt ved at få aftaler og kan også finde på at invitere gæster til middag hjemme hos dig. Uanset, om du skal ud eller får gæster, vil der være god stemning.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har nemt ved at fokusere på dit arbejde og dine pligter og får en masse fra hånden i dag. Du vil også gerne drage omsorg for din familie eller partner ved at sørge for en god middag og fredagshyg­ge i aften. Det kan nemt ende med at i hygger jer med at kigge i gamle fotos.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er ambitiøs og lægger planer for fremtiden i dag. Det kan både være for dit profession­elle liv og dit private liv. Det er også sandsynlig­t, at du underskriv­er en forretning­saftale eller deltager i en forhandlin­g, der gavner din økonomi. Dit lykkebarom­eter kan stige kraftigt.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan være lidt utilfreds med dit udseende eller dit image i dag. Sidder tøjet eller håret nu rigtigt? Er du pæn og moderne nok eller er det tid til en klipning, farvning eller opdatering af garderoben? Hvis du overvejer shopping, så tænk før du svinger dankortet.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du er både i humør til at være følsom og seksuelt aktiv i dag, hvis du har en partner at hygge dig med. Hvis du er single, har du gode chancer for at komme på date, da du udstråler charme og har nemt ved at overtale andre til det, du gerne vil. Dybe samtaler kan opstå.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan blive grebet af at studere astrologi, numerologi eller andre alternativ­e emner i dag. Eller du kaster du over noget IT-relateret research, samfundsmæ­ssige problemsti­llinger. Det kan også være du søger en rådgivers svar på et dybere personligt spørgsmål ...

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan have svært ved at sætte ord på dine følelser og tanker i dag eller opleve, at andre misforstår dig, når du prøver på det. Til gengæld vil du være god til at lytte til andre, og de vil opsøge dig for at lette deres hjerte eller søge dit råd. Du kan også selv opsøge en god rådgiver.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan blive dybt optaget af noget research i dag, hvor du prøver at komme til bunds i en form for mysterie eller en kompleks problemsti­lling. Du kan være så fokuseret, at du er svær at afbryde, men gør dig selv en tjeneste også at få tid til at være social og hygge dig lidt.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du glæder dig til at du har weekend og kan hive stikket lidt ud, falde ned og fordøje ugens hændelser i fred og ro. Du har meget at tænke over og brug for stilletid. Du vil også have gavn af at fordybe dig i kreative aktivitete­r af enhver slags eller bare nyde noget dejlig musik.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er i humør til at få ryddet op derhjemme. Det kan være alt lige fra at få smidt gammelt ragelse ud eller flytte ting i kælderen eller depotet til at få fixet rustne rør eller stoppede afløb. Du er også handlekraf­tig nok til at få sat familiens medlemmer i sving med lign.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark