Ekstra Bladet

PROVOKERER ÆRKERIVALE­N

HVOR ER DU HENNE? Floyd Mayweather sender en stikpille mod Conor McGregor

- NIELS NEDERGAARD nn@ eb.dk

Rygterne om en mulig omkamp mellem den tidligere boksestjer­ne Floyd Mayweather og UFC- stjernen Conor McGregor har svirret, siden sidstnævnt­e tilbage i januar i år gjorde comeback i UFC.

Nu er rygterne nok en gang taget til. Det sker efter et opslag på Instagram, hvor Floyd Mayweather sendte en stikpille mod den irske MMA- kæmper, som han besejrede tilbage i 2017 i en af historiens mest omtalte boksekampe.

Under en live-træning på Instagram kunne den 43årige bokser nemlig ikke holde ordene tilbage og sagde følgende:

– Hvor er han ( Conor McGregor, red.) henne? Han vil ikke have dette, siger Floyd Mayweather i videoen ifølge The Mirror.

Har udfordret rivalen før

Det er langtfra første gang, at den amerikansk­e weltervægt­sbokser med 50 ud af 50 sejre i bagagen byder sin irske rival op til dans.

Tilbage i 2018 udfordrede Floyd Mayweather nemlig Conor McGregor i sidstnævnt­es favoritdis­ciplin, MMA. Det gjorde den amerikansk­e bokser ligeledes på Instagram.

I en video på det sociale medie trådte Floyd Mayweather dengang ind på det såkaldte ’ MMA- territoriu­m’ og antydede, at han ville satse på at gøre karriere inden for MMA. Dengang lød ordene:

– 2018, Floyd Mayweather i MMA. Hvad er oddsene, Paddy? Hvad er oddsene, spurgte amerikaner­en retorisk i videoen.

Floyd Mayweather havde ellers indstillet sin karriere allerede i august 2017.

Udfordring­en har McGregor dog aldrig taget imod, og derfor har Mayweather ikke været i kamp, siden han valgte at lægge boksehands­kerne på hylden.

Genoptog karrieren

Conor McGregor har flere store titler inden for UFC på sit cv, og i januar måned var han tilbage i kamp igen, da han besejrede Donald Cerrone efter blot 41 sekunder.

Den 31- årige irske stjerne havde ellers indstillet karrieren hele to gange. Først i 2016 og senere i 2019, da han valgte at trække sig tilbage i en alder af 30 år.

McGregor savnede dog sin sport for meget, og derfor genoptog han karrieren. I mellemtide­n har det dog ikke forhindret Floyd Mayweather i at skyde med skarpt mod sin evige rival.

Om det er en af årsagerne til, at ireren har valgt at fortsætte lidt endnu, vides ikke.

Conor McGregor har vundet 21 sejre i karrieren, mens han har lidt nederlag fire gange. Blandt andet til russeren Khabib Nurmagomed­ov, som han ligeledes har været i heftig ordkrig med.

 ?? FOTO: MARK J. REBILAS/ RITZAU SCANPIX ?? Fuldtræffe­r
Floyd Mayweather og Conor McGregor dystede mod hinanden i 2017 i en historisk boksekamp. Dengang vandt amerikaner­en.
FOTO: MARK J. REBILAS/ RITZAU SCANPIX Fuldtræffe­r Floyd Mayweather og Conor McGregor dystede mod hinanden i 2017 i en historisk boksekamp. Dengang vandt amerikaner­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark