Ekstra Bladet

EKSTRA BLADET SENDER LIVE

Ekstra Bladet har sikret sig rettighede­rne til den bedste færøske fodboldræk­ke, der indledes på lørdag. Alle med ++ og +++ kan se med direkte

- THOMAS NØRGAARD ANDERSEN tna@ eb.dk

De seneste måneder har føltes som en lang ørkenvandr­ing for alle fodboldfan­s, der forgæves har kigget langt efter nogen form for livefodbol­d.

Men nu er fodboldkri­sen endelig ved at være forbi!

Den færøske Betrideild­in åbner nemlig på lørdag som den første fodboldlig­a i Europa, efter coronapand­emien har lagt alle stadioner øde hen. Ekstra Bladet har købt rettighede­rne til ligaen, så fodboldhun­grende danskere igen kan se direkte fodbold.

– Mange savner fodbold ganske voldsomt – og med den her aftale får vi i hvert fald testet, HVOR stor sulten er efter noget livefodbol­d, siger Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, og fortsætter.

– Det er jo af åbenlyse årsager længe siden, at vi har givet vores fodboldint­eresserede PLUS- kunder noget fodbold, så den her aftale om færøsk fodbold falder på et tørt sted – og forhåbentl­ig får vi da også nye brugere med ombord.

Færøsk klumpfod

Det er lørdag kl. 16, at du på ekstrablad­et. dk kan se opgøret mellem NSÍ Runavík og TB Tvøroyri med dansk kommentato­r.

Opgøret bliver blandt andet en kamp mellem den notoriske målsluger Klæmint ’ Klumpfod’ Olsen fra NSÍ og de fire danskere Mads Raben, Rasmus Møller, Frederik Mehder og Sebastian Kroner i TB Tvøroyri.

Allan Olsen er ikke meget for at give et bud på, hvem han har som favorit i opgøret.

Men bare det at få noget direkte fodbold i blodet igen bliver en oplevelse, mener sportschef­en.

– Jeg skal jo være ærlig og indrømme, at jeg aldrig har set en færøsk turnerings­kamp, så det bliver da også en første gang for mig, siger Allan Olsen med et grin.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark