Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

KALUNDBORG: Personalet i en Aldi-butik anmeldte en kunde, som var gået igennem kassen uden at betale for seks øl, og som blev holdt tilbage, da han forsøgte at flygte. Politiet anholdt den 22-årige mand, og han blev også sigtet for tyveri i andre butikker af deodorante­r og en powerbank, som han havde med i en pose. Kosterne løb op i 413 kroner i samlet vaerdi.

KØGE: □n 49-årig kvinde fra Køge har anmeldt, at hun helt umotiveret blev overfaldet af en fremmed mand, mens hun talte i telefon på Parkvej. Manden angreb hende med knytnaeves­lag, riv i håret og klem, og flygtede da et vidne indfandt sig. Politiet anholdt kort efter den 48-årige mand, som er en ’gammel kending’. Han var påvirket af alkohol og narko og blev praesenter­et for en sigtelse.

NIVÅ: □n ukendt mand spurgte en syvårig dreng, der var gået ud på et stisystem ved SFO Galaksen, om barnet ville med ham hjem og have slik. Drengen løb straks tilbage og betroede sig til en af fritidsord­ningens voksne. Manden var klaedt i lange bukser, havde bar overkrop og talte dansk.

ODENSE: □n ung mand blev opsøgt af tre somaliske drenge på Østre Stationsve­j, hvorefter de stjal et ukendt kontantbel­øb og angiveligt forsøgte at vriste anmelderen­s telefon fra ham. Han ville ikke slippe mobilen, og blev derefter slået i hovedet to gange.

BRABRAND: □n 16-årig dreng er afgået ved døden efter en faerdselsu­lykke i krydset mellem Louisevej og Brabrand Skovvej. Han kørte sammen med to andre teenagere på en scooter, som af uvisse årsager ramte et trae. De to kammerater kom ikke alvorligt til skade.

NØRAGER: □n bilist på Nordjyske Motorvej bemaerkede en advarselsl­ampe på instrument­panelet i sit køretøj om ikke at køre hurtigere end 80 km/t. Han holdt straks ind til siden og kort efter var bilen af ukendte årsager omsluttet af flammer og stod ikke til at redde.

Ruus

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark