Ekstra Bladet

Cirkusrevy­en aflyst hele året

- NANNA BAY MADSEN nbm@ eb.dk

Hvis du er en af de tusindvis af danskere, der har glædet dig til årets Cirkusrevy, så er der dårlige nyheder.

Revyen er nemlig aflyst hele året.

– Det er med tungt hjerte, at vi må meddele, at Cirkusrevy­en 2020 er aflyst, skriver revyen i en pressemedd­elelse og fremhæver, at hensynet til gæsternes sikkerhed er dens førsteprio­ritet.

Ifølge Cirkusrevy­en er det både coronakris­en, en kommunekon­flikt og nye retningsli­njer for forestilli­nger, der ligger til grund for aflysninge­n.

– Vi har gennem de sidste uger og måneder arbejdet hårdt på at kunne rykke alle forestilli­nger til efteråret, men myndighede­rnes genåbning af Danmark giver os en stor usikkerhed om, hvornår vi kan forvente at kunne byde gæsterne velkommen samtidig med, at vi endnu ikke har fået tilladelse­n til at dispensere fra den normale spilleperi­ode. Vores gæsters sikkerhed er vores første prioritet, og vi har derfor taget den store og tunge beslutning at aflyse Cirkusrevy­en i år, fortæller direktør

Torben ’ Træsko’ Pedersen.

Revydirekt­øren ærgrer sig over at skuffe de over 100.000, der har købt billet til årets revy, men han har heldigvis også en god nyhed til de trofaste gæster.

– Vi havde sat alle sejl til, at Cirkusrevy­en 2020 skulle blive uforglemme­lig med Ulf Pilgaards jubilæum og sidste sæson. Heldigvis kan vi allerede nu fortælle, at Ulf Pilgaard er klar til Cirkusrevy­en 2021, hvor han får sin velfortjen­te fejring. Jeg håber, at alle, der har glædet sig til at hylde Ulf, er klar igen til næste år, siger Torben ’ Træsko’ Pedersen.

 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? Ulf Pilgaard er også med, når dørene åbnes næste år.
FOTO: HENNING HJORTH Ulf Pilgaard er også med, når dørene åbnes næste år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark