Ekstra Bladet

AGF STREGER PROFIL FRA FREMTIDSPL­ANERNE

-

Mustafa Amini er streget fra listen over fremtidens spillere i AGF.

Australier­en har sendt så utvetydige signaler ud omkring fremtiden, at sportschef Peter Christians­en har opgivet ethvert håb om at få en forlængels­e på plads i sidste øjeblik.

Det betyder, at AGF nu er i fuld sving med at se på spillere, der kan gå ind på den centrale midtbane og svinge den offensive taktstok foran Nicolai Poulsen.

Naturlig arvtager

I AGF er der stor tro på, at Aminis landsmand, Zach Duncan, kan udvikle sig til den naturlige arvtager. Zach Duncan fylder 20 år om få dage, og han har taget De Hvide med storm siden sin ankomst sidste sommer. Med sine forcer bliver Zach Duncan set som den oplagte afløser, mens AGF stadig lurer på muligheder­ne for at tilføje Keanu Baccus, Western Sydney

Wanderers, som mulighed til den defensive del af midtbanen.

For AGF var førsteprio­riteten at forlænge aftalen med Mustafa Amini, og det håb fik kunstigt åndedræt, da coronakris­en pludselig gav en masse uvished omkring fremtiden. Den nybagte far, Amini, har dog ikke taget imod AGF’s føler for en forlængels­e.

Dør på klem

– Det er stadig ikke 100 procent sikkert, sagde Mustafa Amini forleden til B. T. omkring snakken om hans exit fra AGF.

Den dør, som Amini dermed efterlader på klem, er imidlertid ikke reel. Mustafa Amini har sigtet indstillet på en lukrativ aftale på en eksotisk destinatio­n, og bortset fra at der ikke er sat navn på den nye klub, så er det eneste uafklarede spørgsmål.

I Aarhus er han ikke, når næste sæson indledes.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Mustafa Amini er tabt for AGF.
FOTO: LARS POULSEN Mustafa Amini er tabt for AGF.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark