Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du er super optimistis­k og generøs overfor dine omgivelser og har også mod på at undersøge en masse ting, så du kan få udvidet din horisont. Vær opmærksom på, du ikke bliver udnyttet af folk, der har lav moral og stærke egoer eller invaderet af nævenyttig­e personer.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du er i god balance med dig selv og vil generelt have det godt med dine relationer. Folk omkring dig kan karte lidt rundt i deres relationsd­ramaer, mens du er rimeligt cool og uanfægtet. Også selvom nogle skulle finde på at køre deres dårlige dag af på dig. Godt gået.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Hvis du underviser andre eller holder præsentati­oner, vil du have nemt ved at bevare dit overblik og dit cool. Selvom dine elever eller tilhørere ikke opfører sig eksemplari­sk, tager du det helt roligt. Du har en indre ro og balance, som andre misunder dig igennem alt, du gør i dag.

TYREN 21/4-21/ 5

Du ligger lidt lavt i terrænnet ift. at realisere dine ambitioner i dag. Du er lidt indadvendt og kan føle dig bebyrdet af et ansvar for et barn eller et ældre familiemed­lem. Du kan evt. også opleve kontrovers­er med kvindelige kolleger eller kvinder i din omgangskre­ds.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din dømmekraft er ikke helt så god som den plejer i dag, så lad hellere dankortet blive i lommen, til du er mere i balance i gen. Du kan risikere at lave impulskøb, baseret på følelser af usikkerhed omkring dit udseende eller din garderobe. Brug hellere tid på at slappe lidt af ...

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du er ikke særligt optimistis­k eller social i dag og kan føle dig lidt afskåret fra omverdenen. Du kan have en tendens til at føle dig nedtrykt eller være sortseer, men tag det bare roligt, det er overstået i gen i morgen eller måske allerede i aften. Opsøg gerne lidt støtte udefra.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har lyst til, der skal ske noget sjovt og spændende i dag og opsøger social kontakt med dine venner, så I kan hygge jer. På langt sigt vil du gerne have, der sker nogle forandring­er i dit liv, og nu har du chancen for at sætte dem i gang og få hurtige resultater med en lille indsats.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Dit humør kan svinge frem og tilbage i løbet af dagen i dag. Det ene øjeblik er du glad og drømmer om en lys fremtid, det næste kan du blive såret af en dum bemærkning fra en kollega eller nabo. Du kan misforstå instruktio­ner eller komme i diskussion over små detaljer.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Hvis der er nogle af dine venskaber, der trænger til lidt oprydning via en god samtale, er det i dag, du skal få gjort noget ved det. Det samme kærligheds­forhold og familierel­ationer. Du har den indre ro og balance, der skal til for at holde dig på din egen banehalvde­l.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Kreative sysler som skrivning eller tegne/male aktivitete­r vil appelere til dig i dag. Din intuition banker kraftigt på og det kræver, at du stadig sætter tid af til bare at være med dig selv og dine tanker og følelser. Gå gerne en lang tur i skoven, på stranden eller lug i haven imens.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Der kan være lidt dramaer på hjemmefron­ten ift. din partner eller dine børn. Du kan blive overvældet af stærke følelser og have svært ved at styre dine reaktioner. Hvis det bliver for meget for dig, kan det være en løsning at tale med en god ven eller en terapeut/psykolog.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan være i oprør pga. stærke følelser, der pludselig overvælder dig. Det ene øjeblik føler du dig stærk og sexet, det næste helt nede i kulkældere­n, og der har du svært ved at overskue situatione­n. Det kan være en god hjælp for dig at række ud til en ven, du stoler på.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark