Ekstra Bladet

Kæmper med økonomien

- EMMA BUSK eb@ eb.dk

Da den kendte musiker og dj Morten Lindberg, for mange bedst kendt som Master Fatman, døde i marts 2019 som blot 53- årig, efterlod han sin kone, Herminia, og deres fire fælles børn i dyb sorg. Ved siden af sorgen må Herminia Lindberg, 38, også kæmpe for at få enderne til at mødes. Det fortæller hun i et interview med ugebladet Femina.

– Det er selvfølgel­ig lidt af en udfordring at være alenemor med fire børn uden nogen særlig indkomst. SU er det, der gør, at vi overlever. Jeg må regne på tingene, så der ikke går en krone til spilde. I øjeblikket fokuserer jeg på husleje og mad. Mere dækker børnepenge og SU’en ikke. Vi kan ikke sige ’ Lad os tage derhen og gøre det og det’. Vi går på legepladse­rne og satser på de gratis ting, siger hun til Femina.

Hun fortællerv­idere, at hun ofte har oplevet, at folk omkring hende har troet, at hun var godt stillet økonomisk, fordi Morten Lindberg var berømt. Men selvom han aldrig gik arbejdsløs, havde han hverken tænkt på pensionsop­sparing eller på at lægge lidt til side. Derfor har hun blandt andet været nødt til at sælge hans pladesamli­ng for at få råd til bleer til børnene.

38- årige Herminia Lindberg mødte Morten Lindberg i Mozambique i 2008, hvor hun er fra. I 2010 blev de gift, og i 2011 blev de forældre til datteren Sol. Sønnen Vicinius blev født i 2015, mens tvillinger­ne Heaven og River kom til verden i 2018. Morten Lindberg var desuden far til sønnen Wilhelm fra et tidligere forhold.

 ?? FOTO: MARTIN SYLVEST/ RITZAU SCANPIX ?? Master Fatman døde i marts sidste år. I dag kæmper hans enke, Herminia, med at få enderne til at hænge sammen.
FOTO: MARTIN SYLVEST/ RITZAU SCANPIX Master Fatman døde i marts sidste år. I dag kæmper hans enke, Herminia, med at få enderne til at hænge sammen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark