Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ASSENS: Udbyttet ved et indbrud i et privat hjem på Kirke Søbyvej var usædvanlig­t: Cirka et ton træpiller i 15 kilos sække. Tyven kom ind ved at knuse ruden i en havedør.

NYKØBING F: Politiets fotovogn var på natarbejde på Gaabenseve­j ved Stubberup, hvor hastighede­n er 60 km/t. Strækninge­n er også uheldsbela­stet. 80 bilister kørte for hurtigt, 17 står til et klip, fire risikerer betinget frakendels­e, og en enkelt, der kørte 128 km/t., mister kørekortet ubetinget.

VEMMELEV: □n bilist kørte ad Slagelse Landevej, hvor vejen ved Vårby Å er spærret på grund af vejarbejde, og der er anlagt en gangbro til fodgængere og cyklister. Bilisten forsøgte alligevel at forcere gangbroen, men bilen kilede sig fast, og bilisten stak af. Vidner fulgte efter ham, og politiet fik ham anholdt. Han blev sigtet for både spiritus- og narkokørse­l og blev kørt til behandling på sygehuset.

RØNNE: Det blev et kort besøg på Bornholm for en 49- årig svensk pilot og hans 30- årige passager, der kom i privatfly til lufthavnen. De havde ikke et ’anerkendel­sesværdigt formål’ med besøget. Så de måtte flyve fra øen igen efter at flyet var tanket. ROSKILDE: □n villa i Gundsømagl­e var videooverv­åget, men ukendte personer gik rundt om huset og pillede de opsatte kameraer ned. Kameraerne blev fundet i baghaven, men der var ikke sket indbrud.

ESBJERG: Politiet har opklaret overfaldet på en 15- årig dreng 14. juli på Ringen. Det var et internt hævnopgør og ikke et umotiveret overfald på en tilfældig dreng. Volden blev optaget på video. Drengen kom lettere til skade. Politiet har sigtet en 18årig mand og en 15-årig pige, mens den tredje er en 14- årig dreng, der ikke kan retsforføl­ges. Alle er fra □sbjerg. KORSØR: □n 30-årig mand blev overfaldet en lejlighed af to bekendte, der stak ud efter ham med en kniv, så han fik snitsår. De stjal nøglerne til hans bil, som de flygtede i sammen med en tredje mand, der ventede. i

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark