Ekstra Bladet

Frygter at blive afsløret

-

Katinka er langt fra fejlfri – og det ved hun udmærket godt.

Hun viser gerne sine uperfekte sider frem på de sociale medier og er åben omkring alt fra, at hun holder sin depression i skak med lykkepille­r, til at der bestemt ikke skal nogen barberskra­ber i nærheden af hendes kønsorgane­r.

Også på de sociale medier er hun ærlig og skæv, som da hun i foråret lavede et opslag på Facebook med et billede, hvor hun sidder med bukserne nede om anklerne bag nogle skraldespa­nde.

For ja, naturen, den kaldte altså. hvad skal han lige med det billede? Men jeg tænker, at der alligevel ikke er nogen, der vil se min hvide numse.

Viser det hele frem

Når hun er så åben og tilsynelad­ende har sluppet kontrollen, så handlet det netop lige præcis om det – at tage styringen.

– Jeg har en frygt for at blive afsløret. At nogen en dag siger ’ hvad laver du på den scene, gå ned’. Jeg har derfor haft en trang til at tage kontrol og afsløre mig selv og vise hele rodebutikk­en frem.

Katinka får langt det meste af tiden positiv respons på, at hun er så bramfri, som hun er. Men nogle gange tikker der også en rådden besked op i hendes indbakke.

– Det er mest mænd, der skriver, at jeg er en klam kælling, eller at jeg har store bryster. Men de skriver aldrig om noget specifikt.

– Jeg har aldrig fortrudt noget, jeg har sagt, og jeg synes ikke, jeg har brændt nallerne på at vise det hele frem. Men jeg har mere brændt nallerne på at være kvinde.

Der er alligevel ikke nogen, der vil se min hvide numse

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark