Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan være inspireret til at søge efter sandheden i dit personlige liv. Er der mysterier, som du ikke har kunnet løse i en eller flere af dine relationer, kan du finde på at kigge dybere i dig selv og i pyskologie­n, psykoterap­ien eller astrologie­n for at finde forklaring­er.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil svinge mellem at føle dig ovenpå og i humør til at være social og så have behov for at trække dig lidt og have alenetid. Det sidste især, hvis du føler dig lidt mere åben og sårbar end ellers. Undgå at overideali­sere andre eller overse deres negative sider. Pas på dig.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du bliver inspireret til at besøge ældre familiemed­lemmer eller fejre en gammel tradition, som betyder noget for jer allesammen. I vil også hygge jer med at sidde og mindes gamle oplevelser - fx ved at kigge i gamle fotoalbums. Måske et barnebarn digitalise­rer disse smukt.

TYREN 21/4-21/ 5

Du vil være i rigtigt fredagshum­ør i dag og bare have lyst til at hænge ud med venner eller familie og have det sjovt. Det kan godt kombineres med, at du udvider din horisont ved at møde nye mennesker, som kommer fra andre sociale lag end du selv. Bare vær åben.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil føle dig glad og ovenpå - helt perfekt for en fredag, hvor du forhåbentl­ig er blandt dem, der har weekend om lidt. Eller er på ferie. Dagen er ideel til at dele dine varme følelser med dem, du elsker og bare have det hyggeligt og sjovt. Gensidig respekt og forståelse er i fokus.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Der er højt til himlen på din sociale agenda i dag. Der skal helst ske noget sjovt og festligt, du skal have lov at folde vingerne ud og mærke, at det er weekend, så du glemmer dagligdage­ns trummerum. Dit gode humør smitter af på andre, og du vil være yderst populær.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du vil være i humør til at dele dine kerneværdi­er med dine nærmeste, og det kan der komme interessan­te og berigende samtaler ud af. I kan lære hinanden at kende på et meget dybere plan, og det kan gøre jeres relation mere kærlig og dit liv mere tilfredsst­illende.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du får brug for din praktiske sans og dine gode instinkter i dag til at gennemføre dine daglige rutiner og pligter. Du vil have tålmodighe­den og styrken til at holde ud, selvom opgaverne er kedelige. Du kan være en god støtte for en kollega, som har brug for at lette sit hjerte.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Din dag vil være præget af korte møder i dit lokalområd­e. Dine kommunikat­ive evner vil være i topform, og du kan få ekspederet en masse breve, mails eller telefonopr­ingninger let og uanstrengt. Du kan også få lagt planer for fremtiden eller tilpasse de planer, du har lagt.

FISKENE 20/2-20/ 3

Hvis du er single, kan du møde en person, som gør dybt indtryk på dig og få en stor indflydels­e på dit liv. Sådan et møde kan føre til et nyt parforhold eller et ganske særligt venskab, hvor gensidig respekt og forståelse er en kerneværdi. Det kan føles meget skæbebeste­mt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark