HORSENS FIK FENGEREN

SUCCES: OB’s teenager fortsætter med at score mål på stribe

-

OB’s teenagerfu­nd Max Fenger bliver bare ved at score.

Med det fjerde mål på 12 dage var han stærk medvirkend­e til, at fynboerne med 3- 1 sejr over Horsens er tæt på at skulle spille mod enten AGF eller FCK om at komme i Europa Leaguekval­ifikation.

Det var med et velplacere­t skud fra buen, at Max Fenger fejrede dagens kontraktfo­rlængelse frem til sommeren 2022 med målet til 1- 0.

Dermed fik han vist endnu en side af sit store talent, der i de forudgåend­e kampe har gledet og headet bolden i nettet.

Drømmestar­t

Max Fenger har fået en drømmestar­t, men de blå mærker på den ene overarm stammer ikke fra, at han går rundt og niver sig selv.

– Det er modspiller­e, som har givet mig mærkerne, fortæller Max Fenger, som kun har været en del af OB’s superligat­rup i to måneder.

Siden Max kom med efter coronapaus­en, har han bare lagt på

– Siden Max kom med efter coronapaus­en, har han bare lagt på, og selv om det svært at se, har han fortsat meget at lære, lyder det fra træner Jakob Michelsen om fynboernes angrebsfun­d.

OB- træneren var ikke tilfreds med, at fynboerne før pausen ikke fik fulgt op på Max Fengers flotte åbningsmål.

Der var med trænerens ord chancer til at få lukket både dagens kamp og søndagens returmøde.

Sæsonens afbrænder

Sæsonens største afbrænder præsterede tuneseren Issam Jebali, som i det lille felt formåede at skyde langt over et tomt mål, og da han senere alene med Horsens- målmand Matej Delac kunne gøre skaden god igen, brændte han på ny.

Da Horsens efter pausen med en systemændr­ing fik overtaget og udlignet 1- 1 ved Ayo Okosun, måtte der et straffespa­rk til for at få OB tilbage på sejrskurs.

Som i andre kampe var nordmanden Sander Svendsen iskold og hamrede bolden op i det ene hjørne .

Kort efter fik den lynhurtige Mikkel Hyllegaard prikket bolden for næsen af en fremstorme­nde Matej Delac, og fra en spids vinkel skaffede han med målet til 3- 1 fynboerne et fint udgangspun­kt til søndagens returmøde.

Ærlig Michael Lumb

– Vi spillede før pausen ikke som et hold, konstatere­de Michael Lumb, der lige som resten af Horsensman­dskabet har haft 14 dages pause med fem indlagde feriedage, hvilket også kan forklare gæsternes dårlige 1. halvleg.

?? FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX ?? Giftig 18- årige Max Fenger ( tv.) har gjort OB’s angreb særdeles giftigt.