Ekstra Bladet

FRA FRISØR TIL ROCKERLÆRL­ING

DRÆBT MED KNIV: 42- årig Saturadah- prospect havde relationer til berygtet Porsche- bande

- KARSTEN GØTTLER CAMILLA MARIE NIELSEN METTE PEDERSEN FOTO: PER RASMUSSEN kag@ eb.dk; cama@ eb.dk; mepe@ eb.dk

Rockeraspi­ranten, der natten til torsdag mistede livet i en knivfejde i Aarhus, havde få år før sin død skiftet livet som populær frisør ud med lædervest og rockerforp­ligtelser.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r ejede den 42- årige Mohammad Al- Zerjawi i flere år en velbesøgt frisørsalo­n i det gamle latinerkva­rter i Viborg. For et par år siden overdrog den ellers vellidte frisør dog forretning­en til en kammerat, og nogenlunde samtidig lod han sig indrullere i rockerklub­ben Satudarah.

Det fortæller kilder tæt på den nu dræbte 42- årige rockerlærl­ing til Ekstra Bladet.

Dræbt med kniv

Fredag havde en lille skare lagt blomster foran salonen til minde om den dræbte tidligere indehaver.

Mohammad Al-Zerjawi, der på grund af sit erhverv gik under kælenavnet ’Frisør Mudi’, blev dræbt af knivstik natten til torsdag.

Her fik politiet en melding om tumult på en parkerings­plads ved Brabrand i Aarhus klokken 03.48.

Under episoden blev to mænd på 23 og 28 år ligeledes ramt af knivstik. De er dog begge uden for livsfare.

Politiet betragter episoden som et opgør i Aarhus’ kriminelle underverde­n, men hvad rockerlærl­ingen lavede på en mørk parkerings­plads i Aarhus, og hvem han skulle mødes med, er fortsat uvist.

Kilder fortæller til Ekstra Bladet, at den 42- årige på aftenen for drabet var taget med to venner til Aarhus for at ’ løse et problem’.

Politiet måtte opgive

Op til sin død mængede den 42- årige mand sig ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r også med medlemmer af den berygtede Skive-grup

Den 42- årige var på aftenen for drabet taget med to venner til Aarhus for at løse et problem

pering kaldet Porsche- banden.

Gruppering­en fik sit navn, da politiet i januar sidste år måtte opgive at tilbagehol­de en ung mand fra Skive, som de netop havde stoppet i en stor Porsche.

Manden nåede nemlig at ringe til nogle venner, og inden for kort tid var betjentene omringet af mænd, som ankom til stedet i to biler.

Trusler mod politiet

For ikke at eskalere situatione­n valgte politiet at fordufte. To brødre blev senere sigtet for trusler mod betjentene i forbindels­e med episoden. Ifølge Skive Folkeblad blev en af de tililende biler ført af den nu afdøde rockerlærl­ing, der dog aldrig selv var sigtet i sagen. Til gengæld var han kendt af politiet i forbindels­e med andre sager.

På Facebook optræder den 42- årige på billeder, hvor personer med tilknytnin­g til Porsche- banden er på.

 ??  ?? ’ Frisør Mudi’
I går havde flere lagt blomster foran salonen i det gamle latinerkva­rter i Viborg til minde om den dræbte tidligere indehaver.
’ Frisør Mudi’ I går havde flere lagt blomster foran salonen i det gamle latinerkva­rter i Viborg til minde om den dræbte tidligere indehaver.
 ?? FOTO: FACEBOOK ?? Mohammad Al-Zerjawi, der på grund af sit erhverv gik under kælenavnet ’ Frisør Mudi’, blev dræbt af knivstik natten til torsdag.
FOTO: FACEBOOK Mohammad Al-Zerjawi, der på grund af sit erhverv gik under kælenavnet ’ Frisør Mudi’, blev dræbt af knivstik natten til torsdag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark