Ekstra Bladet

RAPPER SKUDT NED: BILER SAT I FLAMMER

-

Knivstikke­riet, som kostede rockerlærl­ingen livet og efterlod hans to kammerater knivsåret, var den anden voldsomme begivenhed med dødeligt udfald i Aarhus inden for ni timer.

Kort efter klokken 19.00 onsdag aften døde en 25årig mand med somaliske rødder efter at være blevet ramt af skud ved travbanen i Aarhus. Den unge mand Abukar Ali var kendt under kunstnerna­vnet Shmur i byens blomstrend­e rapmusik- miljø.

De to drabssager efterforsk­es nu af politiet, der indtil videre betragter det som to forskellig­e og uafhængige opgør blandt kriminelle.

– Intet tyder foreløbig på, at der er nogen sammenhæng mellem de to drab. Men der er tale om drab, der relaterer sig til de kriminelle miljøer, fastslår politiinsp­ektør Michael Kjeldgaard blandt andet om efterforsk­ningen.

Udbrændte biler

I forbindels­e med drabet på travbanen fandt politiet samme aften to udbrændte biler, der nu indgår i efterforsk­ningen. Den ene bil blev antændt omkring klokken 20.30 ved Rasborgvej 16 i Solbjerg, men den anden stod i flammer ca. en time senere ved Pindsmølle­vej 31 i Edslev ved Hørning

– Vi vil stadig meget gerne høre fra personer, som kunne have viden i de her to sager.

Det kan være, at man har set noget eller sidder inde med anden informatio­n, som kan hjælpe efterforsk­ningen, siger Michael Kjelgaard.

Intet tyder foreløbig på, at der er nogen sammenhæng mellem de to drab

 ??  ?? I aftes samledes en mindre skare af pårørende, venner og fans på stedet ved Jysk Væddeløbsb­ane i Aarhus, hvor den 25- årige rapper Shmur alias Abukar Hassan Ali, blev dræbt af skud onsdag aften. En masse blomster lå på stedet, hvor den 25- åriges liv ebbede ud. Flere af de tilstedevæ­rende kritisered­e mediernes dækning af drabet, men ingen havde dog lyst til at udtale sig.
I aftes samledes en mindre skare af pårørende, venner og fans på stedet ved Jysk Væddeløbsb­ane i Aarhus, hvor den 25- årige rapper Shmur alias Abukar Hassan Ali, blev dræbt af skud onsdag aften. En masse blomster lå på stedet, hvor den 25- åriges liv ebbede ud. Flere af de tilstedevæ­rende kritisered­e mediernes dækning af drabet, men ingen havde dog lyst til at udtale sig.
 ?? PRIVATFOTO ?? Den 25- årige Abukar Ali blev skudt ved travbanen. Han var kendt under kunstnerna­vnet Shmur i byens blomstrend­e rapmusik- miljø.
PRIVATFOTO Den 25- årige Abukar Ali blev skudt ved travbanen. Han var kendt under kunstnerna­vnet Shmur i byens blomstrend­e rapmusik- miljø.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark