Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HELLERUP: □n 86-årig kvinde var i Netto, hvor to tricktyve formentlig aflurede hendes pinkode. Så fulgte de efter hende til Gersonsvej, hvor de stjal hendes pung med dankortet. Tyvene nåede at hæve kontanter. De beskrives som mand og kvinde, udenlandsk­e, mørklødede 25-30 år, sort hår. De snakkede gebrokkent engelsk. HORNBÆK: Politiet måtte lukke en café i Hornbæk og bede folk om at forlade stedet, fordi der var for mange mennesker og høj musik i området omkring Hornbæk Havn. □n 40- årig mand fra Helsingør og en 20årig kvinde fra □spergærde nægtede at forlade stedet og blev sigtet.

SLAGELSE: □n Seat med en 54-årig mand fra Korsør bag rattet kørte galt under en undvigeman­øvre på Vestmotorv­ejen ved Vemmelev og ramte en Opel, hvorefter bilen ramte autoværnet og snurrede rundt. Den 54- årige blev sigtet for spirituskø­rsel, og ifølge vidner havde han kørt aggressivt og overhalet indenom, så han blev også sigtet for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed. Bilisten selv pådrog sig knubs, men ingen andre kom til skade.

KØGE: □n mand fra Lellinge skulle tilse en bolig på Overdrevsv­ejen, hvor ejeren var bortrejst, og fodre dyrene, da der sad en fremmed kvinde på terrassen, som hævdede, at hun boede der. Hun nægtede at gå, så politiet blev tilkaldt, og den 69- årige kvinde fra Køge havde ganske rigtigt intet at gøre på ejendommen. Politiet valgte at give hende et lift hjem til sin bopæl i Køge by, og hun blev ikke sigtet for det uberettige­de ophold på terrassen. HOLBÆK: □n patruljes ANPG- system afslørede, at en kørende bil på Jernbaneve­j var stjålet fra Rødvig på Stevns. Den blev standset, og bag rattet sad en 16årig dreng fra Fakse, der var forsvundet fra en institutio­n. Med i bilen var to piger og to drenge, alle 17 år. Den 16- årige var påvirket af stoffer, og politiet fandt fem gram hash i bilen. Personale fra institutio­nen hentede den 16årige, der nu har en byge af sigtelser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark