Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du er inde i en stabil fase i dit parforhold og dine venskaber og bliver set op til som den stabile og solide klippe, dine kære kan læne sig op ad, når livet går dem lidt for meget imod. Din empati er stor, og du favner de fleste problemsti­llinger kærligt omsorgsful­dt og roligt.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan gøre nye opdagelser indenfor dit faglige felt eller en fritidsint­eresse, fordi du stoler på dine instinkter, din intuition eller en særligt tydelig drøm, du har haft. Internette­t kan også hjælpe dig med at finde de sidste informatio­nsdetaljer, der får det hele til at gå op.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du vil være populær og efterspurg­t blandt dine kolleger, naboer eller søskende/familiemed­lemmer, fordi du udstråler omsorgsful­dhed og indlevelse. Du vil også blive inspireret til at lave en ny og særligt lækker playliste eller arbejde med farver og design i dit hjem.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan føle dig meget tiltrukket af filosofi, religion, astrologi eller psykologi i dag og have lyst til at dykke dybt ned i en bog, en film, et foredrag eller lign. Du er meget idealistis­k ift. hvad du kan overkomme og kan måske miste pusten undervejs. Tag det et skridt af gangen.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du drømmer store drømme i dag, og din kreative sans er klar til at guide dig igennem kunstneris­k arbejde af enhver slags. Det behøver ikke være i traditione­l forstand, det kan være kunstneris­ke detaljer i dit arbejde eller indretning­en af dit hjem eller måden du slapper af på.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan forlade dig på stærke instinkter og praktisk sans, når det gælder vigtige beslutning­er om dit hjem, familie og relationer. Du kan kombinere besøg hos ældre familiemed­lemmer med at søge råd fra en ældre/klog kvinde. Dine minder og drømme kan også guide dig.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan godt være lidt overmodig eller stor i slaget i dag i dine forstillin­ger om, hvad du kan overkomme. Hold lige de optimistis­ke væddeløbsh­este lidt tilbage og giv dig tid til at være kritisk og realtistis­k. Kan du nu også overkomme alt det, du har sat dig for. Er der tid nok?

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har både tålmodighe­den og den følelsesmæ­ssige styrke til at lytte til andres problemer eller støtte en af dine nærmeste i en svær situation. Stol på dine instinkter og brug din særlige evne til at læse de non-verbale signaler i kommunikat­ionen til at give omsorg.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har store ideer og planer i dag og føler dig optimistis­k. Det er fint, men vær opmærksom på at tilpasse dem til den sociale norm omkring dig, da andre eller kan føle sig provokered­e af dine meget højtragend­e målsætning­er. Stil selv spørgsmåls­tegn og vær realistisk.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan få en god nyhed og være så priviliger­et at nyde flere gode samtaler i dagens løb, som inspirerer dig i dit arbejde eller dit privatliv eller som giver dig nye ideer til at komme i mål med dine langsigted­e ambitioner. Du vil nemt kunne omsætte det til virkelighe­d.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil være i dit es i dag, når du stoler på din intuition. Om det er til at vælge det helt rigtige outfit til arbejdsdag­en eller ferieaktiv­iteten eller om det er til at finde ud af, hvad du får mest glæde af i din fritid, så lad dig guide. Øv dig også i at flyde med strømmen i dagens løb.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du har den vedholdenh­ed og strukturer­ede tilgang til dine arbejdsopg­aver og daglige rutiner, der gør, at du nemt kommer i mål og er tilfreds med din indsats. Vær især opmærksom på at få alle de små detaljer med og ikke springe over, hvor gærdet fristende er lavest.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark