Ekstra Bladet

På rigdommens alter skal man ofre tid med dine venner, din familie, dine børn og dine fritidsint­eresser

-

– Vi drømmer alle om det, men det er så få, det lykkes for. Nogle virker heldige, når de sælger en virksomhed til mange millioner, men i pressen ser vi ikke alt arbejdet, der ligger bag. Nogle er så heldige og vinder i Lotto, men det er et mirakel, fortsætter han.

LIGESOM DET OFTE

handler om at ændre vaner for dem, der medvirker i ’ Luksusfæld­en’, kræver det i den grad også en indsats at blive rig, understreg­er Kenneth Hansen:

– Ingen ser det, der foregår i midten af processen. Det er det, du ofrer. I ’ Luksusfæld­en’ skal de droppe bilen, aflive hunden eller flytte i en mindre lejlighed. Du skal lave ændringer, der gør dit liv dårligere. Ligesom hvis du gerne vil være rig.

– PÅ RIGDOMMENS ALTER

skal man ofre tid med sine venner, din familie, dine børn og dine fritidsint­eresser. Man kan ikke bare gå rundt og blive millionær ud af ingenting, siger han.

Selvom man ikke lyst til at foretage det store offer af det, der betyder noget for en, behøver man ikke kaste drømmen om flere penge mellem hænderne helt væk.

– Hvis man skaber balance og kommer af med sine dårlige forbrugsva­ner, så får man flere penge mellem hænderne. Der er ingen nemme løsninger, men det er heller ikke raketviden­skab, lyder opfordring­en fra Carsten Linnemann.

SELVOM HAN HAR HJULPET

masser af danskere med at få styr på økonomien, er han ikke helt sikker på, hvordan man bliver styrtende rig:

– Hvis jeg kendte opskriften på, hvordan man bliver rig, så havde jeg taget patent på den og købt en sydhavsø, hvor jeg kunne pille navle. Der er ingen opskrift.

Sådan lyder meldingen fra Carsten Linnemann, der altså opfordrer til små ændringer.

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Det er de færreste, der har penge nok til privatfly, men det handler måske også bare om at få styr på sin økonomi, så man kan sove godt om natten.
FOTO: SHUTTERSTO­CK Det er de færreste, der har penge nok til privatfly, men det handler måske også bare om at få styr på sin økonomi, så man kan sove godt om natten.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark