Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

NYKØBING F.: To kvinder på 63 og 65 år blev udsat for et umotiveret overfald af en tredje kvinde på Banegårdsp­ladsen. Kvinden overfusede dem og skubbede hårdt til dem. Politiet fandt kort efter frem til en 59- årig kvinde, der blev anholdt og sigtet for vold. Hun var psykisk ude af balance og blev kørt på sygehuset.

NAKSKOV: 223 cannabispl­anter stortrived­es i et skunkvækst­hus på en landejendo­m på Vestlollan­d, som politiet ransagede. Det svarer til et skønnet udbytte på mere end 6,3 kg marihuana. Der blev også fundet en joint, 25,4 gram skunk, 990,4 gram cannabis- smuld og 98,8 gram skunkmiks. □n 53- årig mand blev fængslet.

AARUP: □n 19- årig mand mistede livet efter en soloulykke på motorvejen på Fyn mellem frakørsler­ne til Aarup og □jby. Ulykken skete, da han kørte i den vestlige retning ved Aarup, hvor han kom ud i rabatten og muligvis ramte den, hvorefter han kom tilbage på motorvejen. Han blev hastet til Odense Universite­tshospital med et hovedtraum­e, men det lykkedes ikke at redde hans liv. RANDERS: □n bartender fik et shot af den rigtig klamme slags, da en 31- årig kvindelig gæst spyttede ham i munden og slog ham i ansigtet på en bar i Middelgade torsdag aften. Han havde flere gange bedt hende gå, fordi hun var højtråbend­e og generede de andre. Da hun kom sidste gang, gik hun ifølge bartendere­n amok. Kvinden er sigtet for vold.

AARHUS: Uenighed om en tørretumbl­er medførte, at en 81- årig kvinde blev slået i ansigtet af en 46- årig mand. Hun havde lagt sit vasketøj i tørretumbl­eren og betalt for den i en fælles vaskekælde­r, da den 46- årige pludselig kom og sagde, at han havde ret til at bruge tørretumbl­eren, fordi han havde bestilt tid til den. Han begyndte at tage kvindens tøj ud af tørretumbl­eren, og da hun ville stoppe ham, slog han hende i ansigtet og trak hende væk, så hun ramte muren. Politiet har sigtet manden for vold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark