Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg ikke forstår, hvorfor vi skal finde os i familien Levakovic? De har levet af offentlig hjælp, tyveri og plat i over ti år, og det er tydeligt for enhver, at de ikke vil Danmark, så send dem ud. Vi har fået nok.

Visti Vester Broparken 22 Solrød Strand

at ja, rygning er farligt – det er der ingen som helst tvivl om. Men stop hetzen mod rygerne. Der er rigtig meget, der er farligt, og det er ikke statens opgave at sørge for, at vi ikke ryger.

Lars M. Tjellesen Østermarie Bornholm

at man efter at set plejehjems- dokumentar­en torsdag aften ikke kan lade være med at spørge, hvad vi har en ældreminis­ter til? Magnus Heunicke ( S) mener, at det er samfundets opgave at rette op på tingene – ikke kun hans opgave. Og havde det i øvrigt ikke været passende at vise ansigterne på dem, der ikke har forstået, hvordan man behandler plejekræve­nde borgere?

Torben L. Jensen Kastetvej 82 Aalborg

at man da ikke skal være professor i statsret for at kunne konstatere, at statsminis­ter Mette Frederikse­n med EU- aftalen har både tilsidesat og brudt grundloven. Det kommer til at koste os dyrt.

Michael Kjellberg Brønshøj

at de værdibaser­ede friskoler langtfra er baseret på danske værdier. Muslimske friskoler med udelukkend­e muslimske elever og islamisk indoktrine­ring kan vel næppe være til gavn for integratio­nen? Nu må underminer­ingen af det danske samfund stoppe – luk de muslimske friskoler.

Eva Terndrup Lindelse Langeland

at det er så trist, at Levakovic- familien ingen midler skyr i forsøget på at snyde og svindle særligt de ældre.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Odense N

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark