Ekstra Bladet

TIL SEX-SLAVE

-

antal eller ofrene.

– Det står temmelig tåget for mig. Halvdelen af gangene fik vi ikke hinandens fornavne at vide. Mange af pigerne kom og gik, og jeg så dem aldrig igen, har Virginia Giuffre forklaret i den tidligere retssag. navne på

Arbejdede for Trump

alle

Virginia Giuffre selv blev kontaktet af Maxwell for 20 år siden, mens hun arbejdede for Donald Trump i hans Mar- a- Lago- residens i Florida.

Af retsudskri­fterne fremgår, at det typisk var Maxwell, som sendte hende ud til forskellig­e rigmænd. Det kunne typisk ske med ordene:

– Vi sender dig ud til en herre, som du skal sørge godt for. Du skal gøre præcis det samme, som du vil gøre for Jeffrey. Sørg for, at han bliver glad, lød afskedssal­utten fra Ghislaine Maxwell.

Af de sagsakter, som nu er blevet offentligg­jort, fremgår også, at det ikke ligefrem var skyldfølel­se over for pigerne, som plagede finansmand­en Epstein. I en række mails opfordrer han Maxwell til at drage ud i samfundet med hovedet højt.

– Du har ikke gjort noget forkert. Opfør dig, som om du intet forkert har gjort. Du skal ikke opføre dig som en dømt, der er flygtet.

Jeffrey Epstein tog sit eget liv i cellen i august sidste år. Han nåede derfor aldrig at blive dømt for de mange ugerninger, som han var sigtet for.

Ghislaine Maxwell står ifølge amerikansk­e medier til omkring 35 års fængsel, hvis hun bliver kendt skyldig i det omfattende anklageskr­ift, som anklagemyn­digheden forventes at stille op med.

Kan fælde rigmænd

Ghislaine Maxwell kan dog formentlig­t få nedskrevet en del af straffen, hvis hun medvirker til sagens fulde opklaring, således at de rigmænd og celebre personligh­eder, som har sexmisbrug­t pigerne, også kan straffes.

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Prins Andrew benægter alt
Prins Andrew ses her sammen med den dengang 17- årige Virginia Roberts, som i dag beskylder ham for sexmisbrug. I baggrunden ses Ghislaine Maxwell, der arrangered­e mødet.
FOTO: SHUTTERSTO­CK Prins Andrew benægter alt Prins Andrew ses her sammen med den dengang 17- årige Virginia Roberts, som i dag beskylder ham for sexmisbrug. I baggrunden ses Ghislaine Maxwell, der arrangered­e mødet.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark