Ekstra Bladet

VIRGINIA

- Jeffrey Epstein tog sit eget liv i cellen i august sidste år jes@ eb.dk

Virginia Giuffre ankommer her til en høring i retten.

Født i august 1983 og døbt Virginia Louise Roberts i Sacramento, Californie­n. Flyttede til Palm Beach i Florida med forældrene som fireårig. Havde en vaskelig barndom og kom på børnehjem. Som 13- årig stak hun af og levede på gaden i en længere periode, hvor hun kom i kløerne på en alfons.

Som 14- årig flyttede Virginia tilbage til sin far, der arbejdede på Donald Trumps Mar- a- Lago- kompleks. På den måde fik hun job her i spa- afdelingen, hvor hun i sommeren 2000 mødte Ghislaine Maxwell (datter af den engelske aviskonge Robert Maxwell).

Ghislaine

tilbød den nu 17- årige Virginia jobbet som massør hos milliardær­en Jeffrey □pstein – med løftet om, at hun ville få en uddannelse som profession­el massør. Det viste sig dog hurtigt, at Virginia skulle behandle noget andet end ømme rygmuskler.

I mere end to år leverede hun seksuelle ydelser til □pstein og hans rige venner. Det skete under kyndig oplæring af Ghislaine Maxwell. Det var i den periode, hun bl. a. mødte og ’ behandlede’ den britiske prins Andrew.

I slutningen

af 2002 blev hun sendt til Thailand for at ’samle’ unge piger op til □pstein og Maxwell. Resultatet blev ikke helt som forudset, for her mødte Virginia australske Robert Giuffre. De blev forelskede, gift og flyttede sammen i Australien. Her fulgte fem år med stille familieliv, før hun – nu Virginia Giuffre – blev kontaktet af amerikansk­e myndighede­r, der var i gang med at efterforsk­e Jeffrey □pstein og dennes sexmisbrug af mindreårig­e piger.

Prins Andrew er allerede blevet beskyldt for at have sexmisbrug­t bl. a. Virginia – dengang med fødenavnet Roberts – som han kom i forbindels­e med via sit venskab med Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein.

Prinsen nægter pure. Men den britiske dronnin

gemoder har for længst ekspederet sin søn så langt ind i det royale skyggeliv, som det overhovede­t er muligt.

Offentligg­ørelsen af retsudskri­fterne er sket trods voldsomme protester fra Ghislaine Maxwells forsvars- stab.

For øjeblikket kæmper forsvarern­e for at forhindre, at nogle af de mange nøgenfotos, som blev beslaglagt i Epsteins ejendomme, slipper ud og bliver offentligg­jort.

 ?? FOTO: LAURA CAVANAUGH/ RITZAU SCANPIX FOTO: SHANNON STAPLETON/ RITZAU SCANPIX ?? Ghislaine Maxwell beskyldes af et af ofrene for at have været mindst lige så slem som kæresten Jeffrey Epstein.
FOTO: LAURA CAVANAUGH/ RITZAU SCANPIX FOTO: SHANNON STAPLETON/ RITZAU SCANPIX Ghislaine Maxwell beskyldes af et af ofrene for at have været mindst lige så slem som kæresten Jeffrey Epstein.
 ?? FOTO: DRONE BASE/ RITZAU SCANPIX ?? Ghislaine Maxwell blev anholdt på denne ejendom i New Hampshire, som hun købte kontant. Her levede hun i skjul, indtil fælden klappede.
FOTO: DRONE BASE/ RITZAU SCANPIX Ghislaine Maxwell blev anholdt på denne ejendom i New Hampshire, som hun købte kontant. Her levede hun i skjul, indtil fælden klappede.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark