Ekstra Bladet

To milliarder i løn til Messi

- CHRISTIAN AMBÆK ca@ eb.dk

1,93 milliarder kroner.

Det er, hvad italienske Inter angiveligt er parat til at belønne 33- årige Lionel Messi med ifølge avisen La Gazzetta dello Sport.

En astronomis­k stor løn, som Christian Eriksens arbejdsgiv­er har tænkt sig at tildele argentiner­en over en fire år lang periode, såfremt han ikke skulle forlænge med FC Barcelona inden for et år. På den måde vil han nemlig kunne skifte kvit og frit. Nyheden kommer mindre end en uge, efter Inter- direktør Giuseppe Marotta måtte erkende, at Messis potentiell­e ankomst nok er ren fantasi.

Også selvom Jorge Messi, der gør sig som både far og agent for superstjer­nen, angiveligt skulle flytte til Milano i starten af august for at forhandle en transfer med byens blå/ sorte klub.

Dyrere end Ronaldo

Skulle skiftet gå igennem, vil Messi stå til at tjene mere end ærkerivale­n Cristiano Ronaldo gør i Juventus.

Portugiser­en tjener angiveligt 230 millioner kroner om året i Juventus, svarende til 923 millioner, hvis hans kontrakt havde længde som Messis potentiell­e.

Altså under

Inters bud.

Og selvom det lyder helt absurd at smide sådanne lønninger efter en til den tid 34 år gammel fodboldspi­ller, så er der en mening med galskaben. Det brand, Messi er, vil i sig selv få klubben i en ’ utopi- verden’ rent økonomisk og sportsligt, særligt med henblik på trøjesalg og eksponerin­g. halvdelen af

 ?? FOTO: ALBERT GEA/ RITZAU SCANPIX ?? Trods en sæson under par for Lionel Messi, blev argentiner­en manden med flest mål og oplæg i La Liga.
FOTO: ALBERT GEA/ RITZAU SCANPIX Trods en sæson under par for Lionel Messi, blev argentiner­en manden med flest mål og oplæg i La Liga.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark