Ekstra Bladet

WATTSUP Komisk kæmpechanc­e

Ud af det blå har pandemien givet Nico Hülkenberg en stor mulighed for endelig at nå et Formel 1- podie

-

har betydet mange ting COVID-19 skøre i vores verden, og Formel 1 er ingen undtagelse.

Jeg synes, man har gjort mange gode ting fra arrangører­nes side i forhold til at holde den grimme virus ude af sporten. Faktisk synes jeg, at man går lidt for meget op i signalværd­i, når man eksempelvi­s vælger at interviewe en kører efter kvalen, som står mutters alene midt på langsiden med ti meter til nærmeste person, og som så alligevel ikke lige må tage mundbindet ned om hagen.

i første omgang hørte, at DA JEG

Racing Points Sergio Perez var smittet, tænkte jeg, at det sørme var dumt at udsætte sig selv for risiko, hvor end han havde været. Det viste sig, at han havde været en smuttur i Mexico for at besøge sin mor, efter hun var udskrevet fra hospitalet.

Selv om det foregik i privatjet, blev han altså smittet. Det synes jeg faktisk ikke, jeg vil bebrejde den stakkels mexicaner for.

TROR, at Nico Hülkenberg JEG kommer til at gøre det ret godt, og det her er komisk nok den allerbedst­e chance for at få den forjættede podieplads, som tyskeren endnu aldrig har opnået.

Det er godt nok op ad bakke, når man bliver ringet op af Racing Point og mindre end 24 timer senere sidder i bilen. Men jeg tror, at Hülkenberg kommer hurtigt op i gear, og især Silverston­e part to om en uge ( hvis Perez som forventet fortsat er i karantæne) bliver godt.

Den pink Mercedes kører stort set lige så godt, som den bil Hamilton og Bottas sidder i

Ferrari

Mercedes kører stort Den pink set lige så godt, som den bil Hamilton og Bottas sidder i, og når den er hurtig på Silverston­e, er det grej, som for alvor duer.

til Racing Points MIN HOLDNING mere eller mindre kopiering af Mercedes- bilen er ganske klar. Lad endelig holdende skæve lidt til hinanden; jeg vil bare gerne se noget tæt race med biler, som er godt matchet.

jeg kan godt se, at det BEVARES er en skam for eksempelvi­s Renault, der ikke kan få hjælp ovenfra. McLaren er et hold, som sætter en stor ære i at udvikle det hele selv, og de er selvklart heller ikke glade over, at visse hold kopierer klassens kloge elever.

Formel 1’s helt store problem er, at alt for mange savner tættere konkurrenc­e om topplaceri­ngerne, og derfor mener jeg, at man bør lade en større del kopiering finde sted. Det er bedst for sporten i det lange løb.

Lewis Hamilton

 ?? FOTO: GLENN DUNBAR ?? Uventet
Nico Hülkenberg har fået en uventet ekstra chance i Formel 1.
FOTO: GLENN DUNBAR Uventet Nico Hülkenberg har fået en uventet ekstra chance i Formel 1.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark