Ekstra Bladet

Lone er en af de mange udadvendte og seksuelt opsøgende kvinder, der ikke lader sig nøje. Den jyske singlekvin­de er til sex med både mænd, kvinder og par – og hun er især vild med gangbang

-

T□KST OG FOTO: JOAN P❘CK□R❘NG

Det gælder om at gribe chancen og muligheden for at få en god sexoplevel­se, når den er der. – Som for eksempel dengang, da jeg kastede mig ud i en omgang heftig pigesex i en mindre pornobiogr­af i Padborg.

– Det var en superfræk og givende sexoplevel­se, som jeg aldrig vil glemme, men som slet ikke var planlagt på forhånd.

Sådan lyder det fra den snart 50- årige Lone, der en en af de flere og flere voksne danske kvinder (+ 40 år), der i disse år for alvor slår sig løs seksuelt – og på mange områder giver især jævnaldren­de mænd baghjul.

Lone ønsker at være anonym, men redaktione­n er naturligvi­s bekendt med hendes fulde identitet. Hun fortsætter:

– IDÉEN MED TUREN

i biografen, hvor jeg som sædvanlig havde min wingman med som sikkerhed, var at finde en ekstra fyr, som vi kunne lave noget frækt sammen med. Men så var det, at vi rendte ind i en kvinde inde i mørket, som viste sig at være lige så meget til sex med kvinder, som jeg selv er.

– Herefter udviklede det sig hurtigt til en omgang superfræk pigesex med en hel del mandlige tilskuere rundt om os. Hvor en del af fyrene, som det nu foregår de her steder, legede med sig selv imens.

– For er der noget, som langt de fleste mænd tænder på – ud over selv at deltage i løjerne – er det at se to eller flere piger have sex sammen, fastslår hun.

– DET BLEV KUN

endnu bedre af, at vi kvinder i høj grad tændte på den sex, vi havde med hinanden. For som kvinde er det ikke specielt fedt at have sex med en anden kvinde, der reelt ikke er til det, men måske kun gør det for at please sin mandlige partner.

– Det mærker man bare lige med det samme, forklarer Lone, da vi besøger hende hjemme i privaten.

– DET TÆNDTE MIG

helt klart kun yderligere, at der var tilskuere på – at opleve de her mænd helt tæt på og høre deres spontane og frække kommentare­r undervejs.

– Til gengæld var jeg ikke seksuelt sammen med en mand. Det måtte jeg pænt vente med, til jeg og min wingman var kommet hjem igen.

– Men så fik jeg også den helt store tur. Han var nemlig også kommet godt op at køre over oplevelsen der i biografmør­ket.

Det tændte mig helt klart kun yderligere, at der var tilskuere på – at opleve de her mænd helt tæt på og høre deres spontane og frække kommentare­r

 ??  ?? Når turen går til swingerklu­bben – eller Lone og hendes faste wingman skal dyrke sex i det fri – skal der findes fræk beklædning til lejlighede­n.
Når turen går til swingerklu­bben – eller Lone og hendes faste wingman skal dyrke sex i det fri – skal der findes fræk beklædning til lejlighede­n.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark