Ekstra Bladet

Nej tak til kedelige mænd

-

Der var en tid – for ikke specielt længe siden – hvor danske kvinder, unge som ældre, godt og grundigt blev udskammet, hvis de var seksuelt frisindede.

Mens det for mænd til gengæld var helt naturligt og meget mandigt at give den godt med gas seksuelt – og hvor det frække i mange tilfælde endda blev dyrket med alle andre end hende derhjemme.

DEN TID ER IKKE

ovre endnu, men meget positivt er siden sket på den front – i hvert fald set med den danske kvindes øjne.

– Det er måske lidt groft sagt, men ikke desto mindre har jeg med tiden fået det sådan her: Jeg gider simpelthen ikke mænd, der er alt for satte og virker lidt for sløve og gamle i det – og dem er der altså ikke så få af derude, fastslår Lone.

Jeg gider simpelthen ikke mænd, der er alt for satte og virker lidt for sløve og gamle i det

HUN GÅR DOG IKKE

specifikt efter yngre modeller. Om manden er 30, 50 eller 60 år, betyder i realiteten ikke det store.

Til gengæld betyder det rigtig meget for hende, at der stadig er godt gang i ham – også når det kommer til indimellem at krydre de frække lege med noget nyt og spændende, så der ikke går alt for meget leverposte­j i sexlivet.

– Sex går begge veje, og skal det være rigtig godt – hvad det selvfølgel­ig rigtig gerne må være – skal begge parter også være tændte og på, fastslår hun.

– HVIS NU MAN

for eksempel sexhygger to par sammen, gavner det ikke oplevelsen, hvis en eller flere opfører sig, som om de i virkelighe­den hellere ville være foruden, forklarer Lone, der trækker lidt på det, da hun skal forsøge at sætte procenter på sin biseksuali­tet.

Til sidst kommer svaret dog:

– Jeg vil anslå, at jeg er en smule mere til mænd end til kvinder, men jeg dyrker under alle omstændigh­eder rigtig gerne sex med begge køn, smiler den kønne sønderjysk­e sexbombe.

 ??  ?? Lone er en moden kvinde på snart 50 år, der er til forskellig­e – og frække! – former for sex med både mænd og kvinder.
Lone er en moden kvinde på snart 50 år, der er til forskellig­e – og frække! – former for sex med både mænd og kvinder.
 ??  ?? Den sexglade sønderjyde har former til både gården og gaden – og så nyder og elsker hun at blive begæret seksuelt.
Den sexglade sønderjyde har former til både gården og gaden – og så nyder og elsker hun at blive begæret seksuelt.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark