Ekstra Bladet

Flyv alt hvad du kan

-

Overalt i verden holder flyselskab­er øje med udviklinge­n i Kina, hvor coronaviru­ssen som bekendt blev opdaget først.

Derfor har kinesisk luftfart en forspring til resten af verden, der kan lære af, hvordan kinesiske flyselskab­er får passagerer­ne tilbage i flyene.

Siden juni har mindst otte store kinesiske flyselskab­er introducer­et særlige ’all you can fly’produkter for at lokke passagerer­ne tilbage i fly

ene efter coronakris­en, skriver Standby.dk med Reuters som kilde. Lige nu er omkring 80 procent af kapacitete­n tilbage, og ved udgangen af året forventes det, at omkring 92 procent af den udbudte kapacitet til være tilbage på det kinesiske indenrigsm­arked.

DER ER DOG IKKE

tilstrække­lig mange passagerer i flyene. Derfor har China Southern Airlines netop lanceret et såkaldt ’ Fly Happily’- produkt, hvor det er muligt at rejse ubegrænset med selskabet i hele Kina for omkring 3350 kroner.

Alle flyvninger skal finde sted mellem 26. august og 6. januar, og der skal betales en afgift på cirka 50 kroner pr. strækning, beretter Standby.dk.

Også China Eastern Airlines er hoppet med på vognen. Selskabets tilbud hedder Fly as you wish og koster cirka 3000 kroner, men kan udelukkend­e benyttes for rejser i weekender.

Især i USA er runderejse­pas ikke et ukendt fænomen. For en del år siden var VUSA- rundrejsep­as særligt populære, og de store luftfartsa­lliancer tilbyder også rundrejsep­as på selskabern­es rutenet.

 ?? FOTO: PETER PARKS/ RITZAU SCANPIX ?? Australier­ne tog forleden en rørende afsked med flyselskab­et Qantas’ Boeing 747- fly, der alle er blevet sendt på pension under coronakris­en. I knap 50 år har flyene fragtet over 250 millioner mennesker til og fra Australien.
FOTO: PETER PARKS/ RITZAU SCANPIX Australier­ne tog forleden en rørende afsked med flyselskab­et Qantas’ Boeing 747- fly, der alle er blevet sendt på pension under coronakris­en. I knap 50 år har flyene fragtet over 250 millioner mennesker til og fra Australien.
 ?? FOTO: THOMAS PETER/ RITZAU SCANPIX ?? De kinesiske flyselskab­er strækker sig langt for at lokke kunderne tilbage i luften efter krisen.
FOTO: THOMAS PETER/ RITZAU SCANPIX De kinesiske flyselskab­er strækker sig langt for at lokke kunderne tilbage i luften efter krisen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark