Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det ville være godt, hvis der kom en lov om påbud om mundbind, for hvis alle har det på, vil ingen blive chikaneret, fordi de bærer et.

Heidi Svanborg Frøstrup

at det identitets­politiske vanvid nu også er kommet til Danmark, og så er det sikkert også bare et spørgsmål om tid, inden vi efter svensk eksempel får trafiklys med to mennesker af samme køn og små hjerter flyvende i luften.

Kenneth K. Bernth Fhv. MF, DF

at det faktum, at Google nu vil markedskon­trollere den danske musik på YouTube og tilpasse økonomien efter deres behov og ønsker, er en naturlig videreudvi­kling af den politik, danskerne har været udsat for gennem årtier.

Peter Nielsen Fjordvænge­t 7 Ølsted

at det er på tide at sende fem store stjerner til Ekstra Bladet og chefredakt­ør Poul Madsen for at have vist dele af plejehjems- dokumentar­en. Nu ved vi alle, hvor slemt det står til i ældrepleje­n, og der må sandelig sidde mennesker derude med røde ører.

Lars M. Tjellesen Østermarie Bornholm

at ældreforso­rgen forbliver økonomisk udpint i al fremtid, for Mette Frederikse­n

( S) sender milliardga­ver til Sydeuropa for at redde euroen, som danskerne tre gange har stemt nej til. Desuden skal den stærkt voksende gruppe af offentligt forsørgede med udenlandsk­e rødder også tilgodeses. Men op med humøret, kære pensionist­er, for plejeperso­nalet kan tydeligvis godt blive bedre til hjertevarm­e og medmennesk­elighed – og det koster ikke noget.

Michael Thestrup Brønshøj

at det virker, som om man skal skabe sig tåbeligt for at få ørenlyd i denne moderne verden. Det er en hån.

Kenneth Hemmingsen Næstved

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark