Ekstra Bladet

VAKUUM er vejen til intens nydelse

Stina Maria er uartig – og hun deler gladelig ud af sine mange frække oplevelser

-

Egentlig har min uartige mand længe gået med lysten til at prøve et såkaldt vakuumappa­rat i sengen. De fleste vil nu nok tænke på et apparatur, der kan suge selv den blødeste ’ halvrejsni­ng’ op til en ’ knaldhård satan’, som kan slå de fleste kvinder ud, men nej, det var ikke lige dét, han havde i tankerne!

Da han både har en svaghed for tortur af mine ’damedele’, at lege med grænserne for, hvad de kan kapere, og i øvrigt nyder synet, når de er godt brugte, hævede og svulmende, er det altså vakuum af babser og fisse, vi taler om her.

Han havde forsøgt sig med snapseglas, sprit og ild nogle gange, og bevares – det sugede da i mine brystvorte­r – men det psykologis­ke spil i at få sat et brændende spritglas ned over brystet var nu nok mere intenst end selve oplevelsen af vakuum.

have søgt Efter forgæves at efter ’ låneudstyr’ i vores frække bekendtska­bskreds endte vi i en velkendt og afholdt lille sexshop i Aalborg og kastede vores kærlighed på det sjove apparat, som nu skulle være vores nye faste legekammer­at i soveværels­et.

Først satte han ’ nippleskop­perne’ på sugeren og sugede dem langsomt, men sikkert helt ind i ’ koppen’, hvorefter han hægtede dem af apparatet. Fornemmels­en i brystvorte­rne var en blanding af behag og ubehag, men ikke så intenst som for eksempel klemmer.

’ fisse- koppen’ Så fandt han frem. Den blev monteret omhyggelig­t, og han begyndte at pumpe luften ud af den. Straks begyndte min krop at reagere på den øgede blodgennem­strømning i mit ’ nydelses- mekka’, og jeg vred mig i lyst og tænding, men dog behersket på grund af alt udstyret.

Han pumpede, holdt pause, pumpede igen og igen og igen, til ’ koppen’ var helt tømt for luft og min lille, fine fisse var på størrelse

Han havde forsøgt sig med snapseglas, sprit og ild nogle gange, og bevares – det sugede da

Jeg vred mig i lyst og tænding, men dog behersket på grund af alt udstyret

med en tennisbold, rød og blodfyldt, og nydelsen var gået over i en intens smerte, der pressede mig til kanten.

Da han endelig forbarmede sig – eller blev for liderlig til at lade en ’ kop’ stå i vejen for min fisse længere – og hev ’ kopperne’ af, slap hans mund ikke mit blodfyldte liderlige epicenter den næste halve time.

 ?? FOTO: PHOTO4YOU ?? Stina Marias mand har en svaghed for tortur af hendes ædlere dele og at lege med smertegræn­serne ... det er altså vakuum på babser og fisse, vi taler om her.
FOTO: PHOTO4YOU Stina Marias mand har en svaghed for tortur af hendes ædlere dele og at lege med smertegræn­serne ... det er altså vakuum på babser og fisse, vi taler om her.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark