Ekstra Bladet

Klagestorm over nattefeste­r

Aftenen og natten mellem lørdag og søndag var der fest og gang i gaderne mange steder i landet

-

Og det er ikke engang kun udenfor

Flere af landets politikred­se melder om mange klager over fester og høj musik aftenen og natten mellem lørdag og søndag.

Hos Københavns Vestegns Politi kaldte vagtchef Lars Jørgensen situatione­n for ’ helt gal’ omkring klokken 01 natten til søndag.

– Vi har masser af sager med musik til ulempe. Temperatur­en stiger, og folk får lyst til, at der skal være gang i den. De sidder i telte, fordi barerne stadig har lukket.

– Og det er ikke engang kun udenfor, det er også i lejlighede­r, huse og villaer. Hvad de end kan finde, så er der gang i den, sagde vagtchefen.

Østjylland­s Politi melder ligeledes om ’ rigtig mange anmeldelse­r’ om fester.

– Det er mere end normalt, men det har været ligesom sidste weekend, hvor vi også havde rigtig mange, siger vagtchefen ved Østjylland­s Politi søndag morgen.

Også Sydsjællan­d og Lolland- Falsters Politi, Nordsjælla­nds Politi, Syd- og Sønderjyll­ands Politi og Bornholms Politi har haft anmeldelse­r om høj musik og fester lørdag aften.

Også på Fyn har der været gang i fester og høj musik. I løbet af lørdag aften og natten til søndag har politiet fået mindst 45 anmeldelse­r om musik til ulempe, hvilket ifølge vagtchefen er ’ over det normale’.

Hos Københavns Politi er der ifølge vagtchef Michael Andersen tikket 55 anmeldelse­r ind om musik til ulempe fra klokken 20 lørdag aften til klokken 01 natten til søndag. Det er dog ikke i den høje ende af skalaen, vurderer vagtchefen.

Ritzau

 ?? ARKIVFOTO: DITTE LYSGAARD HOLM ?? Må vi så få nattero
De støjende udendørs fester skyldes kombinatio­nen af lune sommerafte­ner og lukkede barer og diskoteker på grund af coronapand­emien.
ARKIVFOTO: DITTE LYSGAARD HOLM Må vi så få nattero De støjende udendørs fester skyldes kombinatio­nen af lune sommerafte­ner og lukkede barer og diskoteker på grund af coronapand­emien.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark