Ekstra Bladet

Motorvejsm­assakren

-

Der var engang en film, der hed ’ Motorsavsm­assakren’. En kvalmende og uhyggelig film, men i den virkelige verden bliver den overgået af ’ Motorvejsm­assakren’. Det er utroligt, hvad der foregår på vores motorveje, især på den fynske.

Dagligt er der ulykker, fordi bilister kører med hovedet oppe i røven. Kassevogne fra firmaer, hvor føreren flittigt bruger mobilen, lastbiler, som laver elefantove­rhalinger til stor gene for personbile­rne, og så er der også lige ’ The Kings of the Road’, ejere af Audi, BMW og Mercedes, som tror, de ejer alle spor, og kører hensynsløs­t og bare vil fremad.

Nu skal jeg jo ikke generalise­re alle ejerne af disse muskelhund­e, så det er selvfølgel­ig kun møntet på dem, der føler sig truffet, og dem er der mange af. Der burde egentlig følge en organdonor­tilmelding med registreri­ngsatteste­n til disse købere.

Politiet skulle bruge noget mere krudt på motorvejen­e, så disse trafiksynd­ere kunne få de bøder, de fortjener. I stedet for at ligge på lur med deres fotovogne for at blitze bilister, der kører seks eller syv kilometer for meget. Det halter i den grad med trafiksikk­erheden på vores motorveje.

Leif Lemcke

Odense

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Her en ulykke på E20.
FOTO: KENNETH MEYER Her en ulykke på E20.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark