Ekstra Bladet

BARNESTJER­NE BETALTE HØJ PRIS

Simone Egeriis blev kendt i hele Danmark, da hun som 12- årig vandt ’Scenen er din’. Inden længe er hun mor til to

- NANNA BAY MADSEN

Simone Egeriis tog som kun 12- årig hele Danmark med storm, da hun i 2004 vandt talentshow­et ’ Scenen er din’ og dermed også en præmie på 100.000 kroner.

Under sin deltagelse i talentshow­et fik den lille pige fra Slagelse med det store smil gang på gang ’dobbelt fem’ af dommer Etta Cameron og smeltede både i semifinale­n og finalen hjerter med sin fortolknin­g af Disney- sangen ’ Vindens farver’.

Siden dengang er der sket meget med Simone Egeriis, der i dag er 29 år og gift med sin barndomskæ­reste, Ali Sahin. Sammen har de datteren Enya, og snart bliver de forældre til to, når deres lille søn kommer til verden til efteråret.

Hende fra talentshow­et

Selvom det i dag er mange år siden, at Simone Egeriis deltog i ’ Scenen er din’, bliver den 29- årige sangerinde stadig genkendt som ’ hende fra talentshow­et’.

Det var bare en stor leg og fuld fart fremad

Simone Egeriis tænker tilbage på sin deltagelse i programmet med stor glæde, men også som en periode, der ændrede hendes liv på et splitsekun­d. Både på godt og ondt.

– Jeg husker den tid som sjov. Det var bare en stor leg og fuld fart fremad. Det var det, jeg så gerne ville helt nede i maven, og sang fyldte alt i mit liv, så da jeg kom med i ’ Scenen er din’ og vandt, var det en drøm, der gik i opfyldelse, siger hun.

Ifølge Simone Egeriis var det også en omvæltning at blive kendt fra den ene dag til den anden som blot 12- årig og samtidig skulle turnere landet tyndt med sin musik og skrive autografer i stride strømme.

– Det var meget overvælden­de og voldsomt, fordi det skete fra den ene dag til den anden.

– Men det blev hurtigt hverdag for mig, selvom det var en meget anden hverdag end andre på 12 år, siger hun og fortsætter:

– Især autografsk­rivning var meget voldsomt. Jeg kunne ikke tage til bageren uden at skulle skrive autografer, og jeg blev hevet i fra alle sider.

– Alle ville pludselig være mig og være venner med mig, siger Simone Egeriis, der havde god støtte fra sit bagland:

– Jeg var heldig, at jeg havde folk omkring mig, som var gode til at tage sig af mig og holde mig nede på jorden, og jeg holdt fast i mine fritidsakt­iviteter – for eksempel slædehunde­løb – og det gjorde, at jeg fik luft til bare at være Simone.

Jeg kunne ikke tage til bageren uden at skulle skrive autografer

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Hårdt arbejde
Simone Egeriis på scenen til Melodi Grand Prix i 2016 en af de tre gange, hun har deltaget her.
– Det var benhårdt arbejde, siger hun.
FOTO: MOGENS FLINDT Hårdt arbejde Simone Egeriis på scenen til Melodi Grand Prix i 2016 en af de tre gange, hun har deltaget her. – Det var benhårdt arbejde, siger hun.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark