Ekstra Bladet

Kjole vakte opsigt

- Nbm@ eb.dk

Simone Egeriis har deltaget i Dansk Melodi Grand Prix hele tre gange – i 2010, 2013 og 2016.

I 2013 var det ikke hendes sang ’ Stay Awake’, der stjal opmærksomh­eden, men derimod hendes meget korte og udfordrend­e kjole.

– Jeg var blevet ældre, da jeg var med i Melodi Grand Prix. Det var ikke længere sjov og fis og ballade. Det var benhårdt arbejde, siger hun og fortsætter:

– Jeg er glad for alle sangene. Jeg kan godt se tilbage på nogle af koreografi­erne og tænke, at det var måske lige voldsomt nok. Men det var en tid i mit liv, hvor det var vigtigt for mig at udtrykke noget. Så jeg fortryder ingen performanc­e.

– Hvad med den her performanc­e i 2013, hvor din kjole stjal al opmærksomh­eden?

– Det var vigtigt for mig at vise, at jeg ikke var et lille barn længere. At jeg var ung og havde en ung krop. Men når jeg ser tilbage, kan jeg godt se, at det var voldsomt, siger hun og fortsætter:

– Jeg havde forudset, at når jeg havde en aggressiv kjole på, så ville der komme en snak om det. Jeg ville gerne have omtale, og jeg ville gerne have, at folk blev rystede, og at de kunne se, at jeg ikke bare var 12 år og med i ’ Scenen er din’.

– For mange var jeg stadig en lille pige med laksko, og det var rart at kunne bryde den illusion. Pludselig havde jeg kvindelige former, og det chokerede folk, siger Simone.

For mange var jeg stadig en lille pige med laksko

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Simone Egeriis i den korte kjole, der skabte furore i 2013.
FOTO: MOGENS FLINDT Simone Egeriis i den korte kjole, der skabte furore i 2013.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark