Ekstra Bladet

Han har gjort chefen sur

-

FC Barcelona siger efter denne sæson farvel til brasiliane­ren Arthur, som skifter til det italienske mesterhold Juventus.

Men Barcelonas fans har allerede set det sidste til den 23- årige midtbanesp­iller, der er blevet i Brasilien efter en miniferie. Uden klubbens tilladelse.

Han har meddelt klubben, at han ikke agter at komme tilbage og gøre sæsonen færdig, selv om Barcelona fortsat er med i Champions League.

Det er Barcelona- præsident Josep Maria Bartomeu alt andet end tilfreds med. Han varsler nu sagsanlæg mod Arthur.

– Vi havde en aftale om, at han skulle spille for Barca, indtil Champions League sluttede. Han er en spiller, der har haft en vis betydning for holdet, og som kunne hjælpe os, siger Bartomeu til mediet Sport.

– Men han kom ikke tilbage efter miniferien. Det er uacceptabe­lt og mangel på disciplin. Derfor har vi åbnet en sag mod ham. Der er ikke noget argument, som retfærdigg­ør hans fravær.

Det var angiveligt mod eget ønske, at Arthur blev solgt til Juventus, da Barcelona ønskede at hente Juventus- midtbanema­nden Miralem Pjanic.

Den behandling kan meget vel være medvirkend­e til, at Arthur ikke føler for at hjælpe klubben med at skaffe tiltrængt succes i sæsonens udskudte og forkortede udgave af Champions League.

Men Barcelona- præsident Bartomeu har ingen forståelse for brasiliane­rens opførsel.

– Det, Arthur har gjort, er mangel på respekt over for hans holdkammer­ater, for holdet vil gøre det godt i Champions League, mener Bartomeu.

Barcelona skal møde Napoli i returkampe­n i ottendedel­sfinalerne 8. august. Den første kamp i Italien endte 1-1.

Ritzau

Det er uacceptabe­lt og mangel på disciplin. Derfor har vi åbnet en sag mod ham

 ?? FOTO: ALBERT GEA/RITZAU SCANPIX ?? Arthur har spillet sin sidste kamp for FC Barcelona. Tror vi.
FOTO: ALBERT GEA/RITZAU SCANPIX Arthur har spillet sin sidste kamp for FC Barcelona. Tror vi.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark