Ekstra Bladet

Uegnet til menneskefø­de

ANKLAGER MOD PLEJEHJEM: Intet på hjemmeside­n passer, lyder det fra læser

- THOMAS HARDER thr@ eb.dk

Frits D. s mor, Jytte, har boet på plejehjemm­et Dronning Ingrids hjemmet i Valby siden 15. juli i år. Hun har betalt for ’den store pakke’ til 4000 kr.

Angiveligt skulle pakken indeholder rengøring en

Det er ikke sjovt at blive ældre og komme på plejehjem i dagens Danmark. Tine R.

Igen en omgang hundeæde, vi får at se fra sådan et sted. Føj for den lede. Nu må regeringen og alle andre ind og råbe HØJT, for det er simpelthen noget forbandet svineri at byde de ældre mennesker. Og hvis det passer med kun en gang rengøring, så burde dem, der står for det, smides på porten meget meget hurtigt. Alle – og jeg mener alle – ved, hvor vigtigt det er at få gjort rent, og det gælder så afgjort også hos de ældre!!!

Jette Jensen

Hvorfor er det sådan, at når en offentlig institutio­n bliver kritiseret med rette – så får man svaret, at det ikke er i overensste­mmelse med virkelighe­den? Med andre ord – dem, gang om ugen, fuld forplejnin­g og tilsyn af en læge fra Vesterbros Lægehus.

– Men intet af det, de skriver på deres hjemmeside, passer, fortæller Frits D. til nationen!.

– Maden skulle være første klasse, men smager af intet. Hovedrette­n kan f. eks. være en lille bitte frikadelle og to glaskartof­ler. Min mor ville kunne spise der oplever, hvad der bliver tilbudt – lyver. Håbløst.

Lars A.

Som jeg læser det, kan man for 4000 købe sig blandt andet ret til at blive tilset af en læge. Er det ikke alles ret i Danmark? Med alt respekt for de ildsjæle, der arbejder på plejehjem, håber jeg aldrig, mine dage ender sådan et sted.

Jannie Zesse Nielsen

Prøv at servere det inde på Christians­borg, men det ændrer jo alligevel ikke noget, og da slet ikke i denne regering.

Fru Jensen

Det er hjerteskær­ende at se dette konstante svigt, der er på ældreområd­et. Hvornår er de ældre blevet en ting, som bare skal opbevares? Hvor er omsorgen, kærlighede­n, respekten?

Rikke Søe Houmøller billigere ude i byen. Den såkaldte kost, de ældre får på hjemmet, er ikke egnet til menneskefø­de, lyder det i mailen.

– Og mor har kun fået gjort rent en gang i hele perioden. Der er direkte uhumsk i hendes lejlighed, hvor der flyder med brugte bleer.

– Hun er heller ikke blevet tilset af en læge, til trods for hendes fødder hæver, og hun er blevet fejlmedici­neret.

– De ældre er overladt til sig selv, efter aftensmade­n bliver de sendt ind i deres lejlighede­r. Alene.

– Min mor er faktisk faldet tre gange på badeværels­et, hvor en handymand måtte sætte et plaster på hendes arm, skriver Frits, hvis indlæg har udløst 400 kommentare­r på Facebook og ekstrablad­et. dk, hvor 11.000 har deltaget i en netafstemn­ing.

Det eneste, der ikke fejler noget, er prisen. Det gælder om at plukke de ældre.

Verner Villadsen

 ?? PRIVATFOTO ?? Anretninge­n kunne se mere delikat ud, erkender forstander­en om dette billede.
PRIVATFOTO Anretninge­n kunne se mere delikat ud, erkender forstander­en om dette billede.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark