Ekstra Bladet

Flæsket på partifælle­r

-

efter én undsagde Lars kke Rasmussens politie kammerater deres mle høvding i løbet af ekenden.

Både Sophie Løhde, TroLund Poulsen, Claus ort Frederikse­n og Løkmåske tætteste politie ven, Lars Christian Lilolt.

Løkke sætter sit efteræle over styr med sololdinge­n om at lave polihen over midten og måe stifte et nyt parti, lyder mmen.

– Hvordan ser du på reaktioner­ne, der er kommet fra folketings­gruppen?

– Jeg håber da, at de får læst bogen. Det er alt sammen reaktioner på baggrund af en bog, de ikke har læst. Hvad skal jeg sige om det ... Folk skal jo passe deres karrierer, siger Lars Løkke Rasmussen til Ekstra Bladet efter at have chattet med læserne.

– Du giver den en spand kul i bogen. Havde du forventet, at hammeren ville falde hårdere?

– Jeg havde slet ikke nogen forventnin­g om, at der ville være en konflikt. Det, jeg har skrevet i min bog, var det, jeg gik til valg på sidste år for Venstre. Den linje, jeg også formulered­e bagefter: Venstre, der står fuldstændi­g frit i egen ret og ikke gør sig selv ufleksibel ved at gøre sig afhængig af bestemte partier.

– Helt ærligt, det troede jeg sådan set, at der var opbakning til. Så jeg er overrasket over, at der på sommergrup­pemødet pludselig var et dekret om, at sådan ser vi ikke på tingene.

– Hvad tænker du om reaktioner­ne fra Lilleholt og Troels Lund?

– Det er jo mennesker, der altid hat været loyale over for Venstres formand, og det er de så fortsat. Det er jo en god idé, hvis man gerne vil gøre karriere.

– Men ikke hvis man vil være venner med dig?

– Jeg har ikke så mange venner. Man siger, at man skal købe en hund, hvis man skal have venner i politik. Jeg har to hunde. Men jeg kan sagtens skille profession­elle udmeldinge­r fra personlige ting. Det eneste, der skuffer mig, er, at det kreative niveau ikke er højere, end at man kører rundt i de samme talestrege­r.

jkm; jao

 ?? FOTO: EMIL AGERSKOV ?? Klemt og næsten glemt
– Jeg har ikke så mange venner, sagde Lars Løkke til Ekstra Bladet. Her svarer han på spørgsmål fra Ekstra Bladets læsere.
FOTO: EMIL AGERSKOV Klemt og næsten glemt – Jeg har ikke så mange venner, sagde Lars Løkke til Ekstra Bladet. Her svarer han på spørgsmål fra Ekstra Bladets læsere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark