Ekstra Bladet

’Jeg sprætter din mave op’

Kvindens ekskæreste fik tre år for trusler, vold og voldtægt

- LINETTE JESPERSEN linette@ eb.dk

Med sit ufødte barn i maven blev en kvinde udsat for frygtelige trusler af sin ekskæreste.

’ Jeg slagter dig.’

’Jeg kommer og sprætter din fucking mave op.’

’ Du får en kniv i sækken (...) jeg sørger for, at vores datter ligger på jorden, hvis du ikke kommer hjem nu,’ lød nogle af de vanvittige udsagn, som han fremsatte over telefonen, og som blev optaget.

Manden toppede truslerne med samme dag at møde op hos ekskæreste­n, der var gravid med hans eget barn, bevæbnet med en hobbykniv, hvor han kastede en tændt cigaret mod hendes ansigt og skubbede hende op ad trappen.

Det skete tilbage i september 2018, men dengang førte sagen ikke til en sigtelse. Kvinden havde forsøgt at anmelde det, men hun troede, at beviserne, som lå på en telefon, var ødelagt.

De er dog blevet genskabt, og forleden blev 31årige Dennis Lindø Davidsen idømt tre års fængsel i Retten i Hillerød, ligesom han skulle betale 100.000 kroner i erstatning til offeret, efter han 4. maj i år også udsatte kvinden for grov vold og voldtægt i hendes egen lejlighed.

Hentede køkkenkniv

Dommen er ikke anket.

Ved episoden 4. maj i år opsøgte ekskæreste­n kvinden i hendes lejlighed mellem klokken 18 og 19, hvor han holdt fast i hendes hals og hoved og truede med at banke hendes hoved ind i en flisevæg, mens han simulerede det flere gange og sagde ’ jeg har bare lyst til at smadre dit hoved ind i væggen’.

Han blev ligeledes dømt for at have hentet en køkkenkniv, som han flere gange stak ’ mod hendes maveregion og lår, hvorved venstre albue blev ramt med et snitsår’, som det blev beskrevet i anklageskr­iftet.

– Han forsøgte at tvinge nogle oplysninge­r ud af kvinden om en ny kæreste, fortæller sagens anklager, Caroline Sophia Tarrow.

Voldeligt forhold

Senere samme aften mellem klokken 21 og 23 vækkede han ekskæreste­n og tiltvang sig samleje, selvom hun afviste ham, forsøgte at fjerne hans hænder og forsøgte at rejse sig fra sengen.

Hun blev hevet tilbage, og han gennemført­e samlejet, uden at hans offer gjorde yderligere modstand på grund af den underligge­nde trussel om vold.

Ifølge anklageren startede sagen med voldtægten.

– Hun har levet i et voldeligt forhold i lang tid, og det her gjorde så, at bægeret flød fuldstændi­g over for hende, og så beslutter hun sig for at anmelde det dagen efter, hvor det sker om natten, fortæller anklageren og tilføjer, at kvinden har forklaret, at de ikke var kærester, da voldtægten skete.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Retten i Hillerød idømte den 31- årige tre års fængsel, og han skal betale 100.000 kr. i erstatning til offeret.
FOTO: JONAS OLUFSON Retten i Hillerød idømte den 31- årige tre års fængsel, og han skal betale 100.000 kr. i erstatning til offeret.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark