Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg ikke mere køber Fuglsang- øl for at skåne stakkels Arne, så han har kræfter til at opfylde skrigeskin­kens foresatte mediestut og folkebedra­g af stemmekvæg­et, de såkaldte socialdemo­kratiske vanevælger­e. Bedraget startede allerede med levemanden Stauning. Jørn Wittrup Egeskoven 142 Glostrup

at det er godt at erfare, at Danmarks tidligere statsminis­ter Lars ( U) Løkke nu udgiver en bog, hvori han kritiserer Jakob Ellemann. Ikke fordi jeg bryder mig om Løkke, men fordi det forhåbentl­ig kan være med til at skabe endnu mere uro i dette parti, der kun tænker på at forgylde de rige og træde på de svage. Så længe der er uro i blå blok, kan man sove bedre om natten, når man vel at mærke ikke hører til blå blok.

Erik Hjetting Vestervej 8 Frederikss­und

at Løkke ligner visselig et mareridt. Livsstilsp­ræget! Har han ligget mest i sprit?

Bitter er et ord, der trigger. Altså no’t han er og drikker Så han minder om en stakkel i habit!

Leif Søndergaar­d Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

at til Lars Løkke kan man kun sige, at rønnebærre­ne er sure. Intelligen­te mennesker keder sig ikke, og det gør Løkke. Jeg fatter ikke, at pressen bliver ved med at skrive om den afdankede lille mand.

Jens Buss Frederikss­und

at hvis man foretager sig noget ulovligt, bliver man straffet. Sviner man i naturen, er reglen, at svineren skal sørge for oprydninge­n. Hvorfor skal arbejdsgiv­eren ikke betale for, at slagteriar­bejdere, sosu’er og bryggeriar­bejdere kan få en værdig pensionist­tilværelse? De har trods alt sat normerne for akkorder og stressede arbejdsrut­iner.

Visti Vester

Solrød Strand

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark