Ekstra Bladet

DOBBELTMOR­D PÅ MALTA

DANSKER ANHOLDT: Efterlyst mand pågrebet i den spanske by Cadiz, mistænkt i sag om drab på kunsthandl­er og læge i den maltesiske by Sliema

- CARSTEN NORTON cno@ eb.dk

En dansk statsborge­r er ifølge det internatio­nale medie CDE.news anholdt i forbindels­e med drabet på to mænd i byen Sliema på det nordøstlig­e Malta.

Danskeren har angiveligt været efterlyst siden drabet på to mænd 18. august.

To mænd er i forvejen anholdt og varetægtsf­ængslet i sagen.

Ifølge mediet lykkedes det i første omgang danskeren at forlade Malta og flyve til Barcelona, Spanien.

I går blev han så angiveligt anholdt på et hotelværel­se i Cadiz.

De dræbte var ifølge det britiske LGBT+- medie Pink News den britiske kunsthandl­er Ivor Maciejowsk­i og den maltesiske læge Christian Pandolfino. Politiet blev kaldt til parrets fælles hjem 18. august klokken 22.30 efter forlydende­r om skud.

Begge beboere blev fundet dræbt af flere skud, Maciejowsk­i på husets førstesal, Pandolfino i stueetagen.

Gerningsmæ­ndene angiveligt filmet af blev overvågnin­gskameraer, og politiet kunne på optagelser­ne se dem ankomme til stedet klokken 22.19 og forlade det blot fire minutter senere.

Nægter sig skyldig

I torsdags blev den første anholdte i sagen ifølge Malta Independen­t fremstille­t i grundlovsf­orhør. Der var tale om en 25-årig mand, som nægter sig skyldig.

Siden blev endnu en mistænkt fremstille­t. Også han nægter sig skyldig.

I går var den sigtede 25årige atter i retten, hvor politiet præsentere­de beviser de foreløbige i sagen.

Ekstra Bladet har bedt Udenrigsmi­nisteriets Borgerserv­ice og Rigspoliti­et om en kommentar til sagen og afventer svar.

 ?? PRIVATFOTO ?? Dræbt af flere skud
Chris Pandolfino og Ivor Maciejowsk­i blev fundet dræbt af skud i deres hjem i Locker Street i den maltesiske by Sliema.
PRIVATFOTO Dræbt af flere skud Chris Pandolfino og Ivor Maciejowsk­i blev fundet dræbt af skud i deres hjem i Locker Street i den maltesiske by Sliema.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark