Ekstra Bladet

Ingen kender sandheden

-

Christian Eriksens sidste tid i Tottenham var omgærdet af mystik, og i tv- serien ’ All or Nothing’ får seerne et indblik i klubbens frustratio­ner over danskerens agent, Martin Schoots.

Den danske bold- maestro fylder en del i det tredje afsnit, hvor José Mourinho taler med bestyrelse­sformand og klub- boss Daniel Levy om ham.

– Når vi har brug for at have bolden, så flytter han den bedre, og holdet er en smule mere flydende.

Men en ting er dynamikken, og noget andet er det skub, man kan give holdet.

Det gør han ikke.

Han mangler den ekstra begærlighe­d, siger portugiser­en og spørger så, hvor Eriksen skal hen.

– Jeg ved det ikke. Problemet med Christian er, at ingen kender sandheden. Hans agent kontroller­er alt, og der er ingen dialog mellem agenten og klubben, siger Levy.

De bliver enige om at give Eriksen et sidste tilbud om at blive.

– Så ved vi, at vi har prøvet.

Uden konsekvens­er

Men det tog danskeren som bekendt ikke imod, og kameraerne er også med, da bestyrelse­sformanden til sidst giver ham lov til at skifte.

I dokumentar- afsnittet fortæller Eriksen også om sin oplevelse af den store spekulatio­n omkring hans fremtid, og han retter en hård kritik mod medierne.

– Det er den eneste branche i verden, hvor man kan skrive, hvad man vil, uden at det har konsekvens­er, lyder det fra den daværende Spurs- spiller.

I januar skiftede han Inter.

Ekstra Bladet har kontaktet Martin Schoots for at høre hans version af transferfo­rløbet, men agenten har ikke reageret på henvendels­en. til

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark