Ekstra Bladet

’ Du er fucking doven’

-

En af de spillere, der har profiteret af Mourinhos ankomst, er Dele Alli, der vågnede op fra et længerevar­ende formdyk.

Måske fordi han fik et ordentligt los i en vis legemsdel, da ’ The Special One’ overtog taktstokke­n i Tottenham.

– Kom nu, Dele. Bevæg dig, mand. Du er for langsom. Bed om bolden, du er fucking doven. Jeg bliver en plage for dig, og du er heldig. Når jeg er en plage for dig, er det, fordi jeg godt kan lide dig, lyder det fra Mourinho, der fortsætter tiraden på det efterfølge­nde holdmøde.

– Jeg har allerede forstået, at du er en fucking doven fyr til træning. Jeg har ikke brug for flere dovne dage, fastslår den legendaris­ke træner, der også deler verbale øretæver ud til resten af truppen.

– Måske tager jeg fejl. Jeg føler, at I helt ærligt er en flok flinke fyre. Men I kan ikke være flinke i 90 minutter. Der skal I være en flok røvhuller. Men intelligen­te røvhuller, ikke dumme røvhuller. Dumme svin forstået på den måde, at I er der for at vinde kampen, siger han til Tottenham- spillerne, som trods masser af talent aldrig vinder noget.

José Mourinho viser sig dog undervejs at være meget mere end bandeord og hårde attituder, og der er da også mange blødere øjeblikke i serien, selvom der ikke er meget succes for Spurs.

Den kommer måske i den sæson, som begynder om mindre end to uger.

I mellemtide­n kan både Tottenham- fans og alle andre fordrive ventetiden med det, der ligner den mest spektakulæ­re dokumentar- serie om et Premier League- hold nogensinde.

De første tre episoder er ude, og så kommer der tre nye afsnit hver mandag til og med 14. oktober.

 ?? FOTO: AMAZON ?? Dele Alli er for doven, siger José Mourinho i dokumentar­en.
FOTO: AMAZON Dele Alli er for doven, siger José Mourinho i dokumentar­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark