Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- styler

HASSELAGER: □t tip fik en specialpat­rulje til at rykke ud til en 33- årig mands hus. Her fandt de både hash og skunk, hvilket udløste en sigtelse. Derudover havde manden designermø­bler, som politiet beslaglagd­e for at undersøge, om der er tale om tyvekoster.

AARHUS: □n påvirket mand gik rundt på banegården sent om aftenen med et stykke glasskår i hånden. □fter flere anmeldelse­r til 112 kørte en patrulje hurtigt til stedet og fandt ved ankomsten den 24- årige, der var blevet lagt på maven i håndjern af en vagt. Den 24- årige blev anholdt for forstyrrel­se af den offentlige orden.

ASNÆS: □n 32- årig mand blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøve, efter han havde kørt i en varebil, selvom han var påvirket af narko. □n test viste, at han havde indtaget hash og amfetamin forud for kørslen. Manden er løsladt, men når resultater­ne af blodprøven kommer, vil han høre mere i sagen fra politiet.

VEKSØ: □n tyv har en nat stjålet en fliseskære­r, en krydslaser samt en masse andet værktøj fra en Renault Traffic-varebil. Tyven har formentlig skaffet sig adgang til varebilen ved at lave hul i den ene skydedør.

GENTOFTE: □n ukendt gerningsma­nd kastede midt om natten en metalkrukk­e mod en rude i en villa på Juliusvej, hvorved det yderste lag glas i ruden blev ødelagt. Hærværket blev anmeldt morgenen efter.

SKODSBORG: Lidt røg fra et lysstofarm­atur udløste en brandalarm i en kælder på Skodsborg Strandvej. Både politi og brandvæsen kørte hurtigt til stedet, hvor det blev konstatere­t, at der ikke var nogen, der var kommet til skade. □fter grundig udluftning i ejendommen kunne beboerne igen gå indenfor.

HILLERØD: □n 30- årig mand uden kørekort blev midt om natten standset på Hillerødmo­torvejens forlængels­e. Den 30- årige var påvirket af både alkohol og kokain og blev sigtet. Manden blev tillige sigtet for kørsel uden førerret.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark